Samsung gør klar til at bygge foldbare skærme til Apple

MacBooks foldbar 20 tommer

Rygterne om iPhone Flip, foldbare Macs og iPads har lige fået ekstra ben at gå på, da Samsung Display (Apples hovedpartner, når det kommer til skærme) har taget et stort skridt i forberedelsen til at hjælpe med at fremstille dem, ifølge The Elec og dens branchekilder.

Samsung Display har tilsyneladende lige afsluttet en omstrukturering af dele af virksomheden for at imødekomme Apples behov, hvor Samsung Displays Apple Business Team nu er uddannet i at udvikle foldbare skærme designet specifikt til deres største kundes enheder, i stedet for at sælge dem.

Rapporten gentager også rygtet om, at LG Display også arbejder på dele til Apple foldbare, såsom den rygtede 20,25-tommer foldbare MacBook. Leaker Revegnus tilføjer i mellemtiden, at Apples første foldbare enhed kunne ankomme i 2027, men det bliver sandsynligvis denne tablet/laptop-hybrid snarere end en foldbar iPhone.

En anden interessant ting fra rapporten er, at Samsung Display også arbejder på at opbygge et “uafhængigt mikrodisplay-team til XR-enheder,” (via maskinoversættelse) med henvisning til AR, VR og rumlig databehandling. Med Apple Vision Pro-headsettet, der lanceres næste år, og efterspørgslen efter allerede lancerede produkter som Meta Quest 3 vokser, gør Samsung klogt i at forberede sig på, at dette marked også kan vokse.

Hjælper sine rivaler med at blomstre

Det er altid lidt underligt at tænke på, at mens Samsungs mobildivision og Apple er langvarige rivaler, handler andre dele af Samsungs drift med Apple og andre konkurrenter som kunder. Disse skærme viser sig ofte at være et stort aktiv for de enheder, der bruger dem, og slår konkurrenterne på målinger som lysstyrke og farvenøjagtighed.

Selvom Apple er sent til den foldbare fest, burde deres historiske vane med at sikre, at de seneste innovationer er yderst raffinerede før lanceringen, plus deres store og dedikerede brugerbase, betyde, at de ikke har problemer med at etablere et betydeligt fodfæste på markedet. Uanset om Apples første foldbare går op imod foldbare telefoner som OnePlus Open eller Motorola Razr Plus, eller foldbare bærbare computere som Asus Zenbook 17 Fold eller HP Spectre Fold, har Apple en god chance for at slå dem direkte, eller i det mindste på nogle nøgleområder . Og som verdens førende producent af foldbare skærme, vil Samsung også blive vinder, uanset hvem, der sælger flest foldbare telefoner.

Med tre år eller deromkring til Apples første foldbare enhed, ville ingen bebrejde dig for at lede efter en anden fleksibel enhed lige nu. For at hjælpe dig med det, tag et kig på vores bedste foldbare telefonside, eller tjek vores anmeldelser, der er linket til ovenfor.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.