Detaljerede kameraspecifikationer lækkes for Google Pixel 8-serien

Google Pixel 8

En ny lækage fra en intern kilde hos Google har afsløret det første detaljerede kig på kameraerne på Pixel 8-serien. Pixel 8 og Pixel 8 Pro får en opdateret 50 MP hovedkamerasensorer, hvor Samsungs ISOCELL GN2 erstatter ISOCELL GN1 fra Pixel 7-serien.

Det nye læk afklarer også, at Pixel 8 vil beholde den 12 MP Sony IMX386 ultrabrede kamerasensor fra sin forgænger, mens synsfeltet vil være lidt bredere med et 0,55x zoomforhold denne gang sammenlignet med 0,67x på Pixel 7.

Google Pixel 8

Pixel 8 Pro kommer med en ny 64 MP Sony IMX787-sensor til det ultrabrede objektiv med et zoomforhold på 0,49x. Pro-modellen beholder også 48 MP Samsung GM5-teleobjektivet med 5x optisk zoom. Pixel 8 Pro får en ny 8×8 sensor time of flight (ToF) VL53L8 sensor, som skulle hjælpe med autofokus ydeevne.

Begge Pixel 8-telefoner vil også beholde de 11 MP Samsung 3J1 front-vendte kameraer. Vi får også en afklaring om, at termometersensoren, der lækkede for et stykke tid tilbage, bliver eksklusiv for Pixel 8 Pro og bruger Melexis MLX90632 kropstemperatursensor.

Med hensyn til kamerasoftware vil Pixel 8-serien få en ny adaptiv lommelygtefunktion, der automatisk justerer LED-blitzintensiteten for at forhindre overeksponerede optagelser og videoer i svagt lys. Scenesegmentering er en anden ny funktion, der vil tillade selektiv AI-behandling for forskellige dele af billeder. Videoer i filmisk tilstand vil også drage fordel af et nyt værktøj til valg af bokeh-sløring.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.