Du kan nu betale for en bedre version af OpenAIs chatrobot

ChatGPT

OpenAIs geniale samtale-AI-chatrobot – ChatGPT – har nu en betalt version kaldet ChatGPT Plus. For $20 om måneden kan du nu få hurtigere og forbedret service fra ChatGPT.

Abonnenter vil få generel adgang til ChatGPT, selv i myldretider. Botten vil også reagere hurtigere end den gratis version for dem, der betaler abonnementsgebyret. Derudover vil ChatGPT Plus-abonnenter få adgang til nye funktioner og andre forbedringer.

ChatGPT Plus er tilgængelig for kunder i USA indtil videre. OpenAI vil også begynde at invitere folk fra sin venteliste i de kommende uger. Virksomheden vil snart udvide adgangen til AI-hjælperen til yderligere lande og regioner.

I mellemtiden kan de, der ønsker at bruge ChatGPT gratis, fortsætte med at gøre det på samme måde som før. “Ved at tilbyde denne abonnementspris vil vi være i stand til at understøtte gratis adgang til så mange mennesker som muligt,” skrev OpenAI i et blogindlæg.

OpenAI vil også snart lancere en ChatGPT API og overvejer muligheder for billigere planer, forretningsplaner og datapakker for mere tilgængelighed.

Microsoft vil også bruge ChatGPT i sine softwareprodukter. Softwaregiganten har allerede tilføjet chatbotten til sine Microsoft-teams, hvor den tager AI-genererede mødenotater og mere.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.