Første fysiske Google Pixel Fold-lækage lover en lille skærmfold og mere

Pixel Fold

Det rygtes, at Google Pixel Fold udkommer i 2023, og nu er det første fysiske læk kommet.

Pixel Fold er en af årets mest ventede telefoner, og vi har allerede set de første Google-foldbare læk et par gange. Nu har vi fået et kig på en fysisk mockup af enheden, hvor YouTuber Dave2D tager et kig for at prøve at finde ud af, hvad telefonen har i vente.

Selvom dette kun er en mockup, der sandsynligvis er designet til at blive brugt af case-producenter, når de designer deres tilbehør, giver det mulighed for nogle antagelser. Kombiner det med, hvad Dave2D’s kilde fortæller ham, og der er noget interessant information at tage fat i.

Det første af dem er påstanden om, at Pixel Fold vil have et foldbart hængsel, der ligner det, Oppo har brugt tidligere og mindre som dem, Samsung bruger på sin Galaxy Fold-serie. Det skulle betyde en mindre kraftig bøjning af selve skærmen, hvilket igen skulle betyde, at folderen bliver mindre tydelig. Det er helt sikkert en god ting.

Ved at bruge mockup’en formodes det, at Pixel Fold vil have en 7,67-tommer intern skærm samt en ekstern, der måler 5,79 tommer. Den eksterne skærm er indstillet til at have en udskæring til et selfie-kamera, mens den interne ramme vil have kameraet. Bagsiden af telefonen vil være vært for tre kamerasensorer i en afrundet kamerabump ligesom den, vi har set lækket før.

Alt dette stemmer overens med lækager, som vi har set før, men det er godt at se telefonen i fysisk form, selvom det er et stykke grå plastik uden funktioner. Alligevel indeholder YouTube-videoen nogle billeder overlejret, hvor skærmen vil leve, hvilket giver os en god idé om, hvad vi kan forvente.

Med hensyn til hvornår det hele bliver virkeligt ved vi ikke rigtig. Der er en del snak om en annoncering ved dette års Google I/O-begivenhed i maj, men det kunne også først blive til efteråret ifølge andre rygter.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.