Første store Google Pixel Fold-læk afslører fantastisk design – og potentiel pris

Google Pixel Fold

Rygte-møllen omkring Google Pixel Fold aftog lidt, efter at Google ikke nævnte den ved deres Pixel 7-lancering i sidste måned. Dette rejste spørgsmål om, hvorvidt Google virkelig planlagde deres egen foldbare telefon, og hvordan den ville se ud, og hvor meget den ville koste.

Nu har Front Page Tech netop lækket designgengivelser, der giver os det første store indblik i, hvad vi kan forvente at se på Pixel Fold sammen med det store spørgsmål om dens potentielle pris og lanceringsdato.

Front Page Tech delte billeder af lækkede gengivelser af Pixel Fold, der viser et imponerende foldbart design med mange Pixel-egenskaber. Det ser ud til, at Pixel Fold kunne se anderledes ud sammenlignet med Samsung Galaxy Z Fold 4 og mere på linje med Oppo Find N med en bred ydre skærm.

Google Pixel Fold design

Kilde:Front Page Tech

Den forreste ydre skærm får tilsyneladende et 9,5 MP frontvendt kamera under skærmen i en huludskæring. Rammene omkring skærmen virker minimale, og det ligner en almindelig Pixel-telefon forfra. Bagsiden ligner påfaldende Pixel 7 Pro med en glasfinish og et tredobbelt kameraområde.

Siderne på Pixel Fold ser ud til at have en lignende metalramme som Pixel 7-serien. Ifølge lækagen kunne telefonen også blive ret tung, hvilket kan betyde, at den er lavet af førsteklasses materialer. Det kunne også medføre en premium-pris.

Telefonen kunne lanceres i farverne Chalk (hvid) og Obsidian (sort).

Pixel Fold-kameraer og funktioner

Kilde:Front Page Tech

Front Page Tech nævner et “Pixel flagskibskamera” på den foldbare, hvilket får os til at tro, at den kunne have de samme kameraer som Pixel 7 Pro – 50 MP hovedobjektiv, 12 MP ultrabred kamera og 48 MP telefotokamera.

Når du åbner Pixel Fold, er der en stor tablet-lignende skærm, der folder sig ud i liggende retning. Rammene er her mærkbare i toppen og bunden, og der er et andet 9,5 MP-kamera under den øverste ramme.

Pixel Fold har en USB-C-opladningsport, og fingeraftryksscanneren kunne monteres på sidelåseknappen – det er også noget, vi havde hørt om før. Disse er gengivede billeder og ikke billeder af en fungerende enhed, så vi ser ikke en fold her, og hængslet er noget, vi må vente og se, hvordan det udfolder sig.

Pixel Fold-pris og udgivelsesdato

Kilde:Front Page Tech

Hvis man går efter lækagen, kan Pixel Fold blive prissat til hele $1.799. Dette er meget dyrere end Pixel 7-telefonerne, men er på niveau med Samsungs Fold 4, der også blev lanceret til samme pris. I Danmark starter Fold 4 ved 13.999 kr.

Front Page Tech nævner også, at Pixel Fold kunne lanceres i maj 2023 sammen med Pixel Tablet. Taget i betragtning af, at vi ikke har hørt et pip fra Google om Pixel Fold og har set virksomheden tease Pixel-tabletten, bliver vi nødt til at vente og se, om de lancerer dem sammen eller udgiver dem separat i løbet af det næste år. Uanset hvad, ser det nu ud til, at vi kunne se Googles første foldbare allerede næste år.

Hvis Google giver Pixel Fold Android 12-lignende software, premium Pixel-kameraer og nogle af deres softwaredrevne funktioner, kan de have en vinder på vej. Lækagerne indikerer et førsteklasses design med en lige så høj pris, og Pixel Fold kan give Samsungs førende foldbare enheder kamp til stregen.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.