OnePlus 9 og 9 Pro modtager også Android 13-opdatering

Tilbage i september udrullede OnePlus opdateringen til OxygenOS 13 baseret på Android 13 til deres seneste flagskibssmartphone, 10 Pro (før du spørger, er 10T en sidegradering, ikke en direkte efterfølger til 10 Pro).

Nu har det kinesiske firma besluttet at udstede OxygenOS 13-opdateringen til OnePlus 9 og 9 Pro, enheder som blev lanceret sidste år. Opdateringen på 5 GB begyndte oprindeligt at ses til dem, der var en del af Open Beta-programmet, som startede for et par uger siden.

Når det er sagt, rapporterer folk, der ikke har været på Open Beta, også at have modtaget opdateringen, så en lidt bredere udrulning ser ud til at være fulgt. Bemærk dog, at disse udrulninger normalt går ud i etaper, så selvom mange mennesker allerede har fået opdateringsnotifikationen, kan det tage et par dage (eller mere), før den når alle enheder derude.

Opdateringen bringer alt, hvad Google har pakket ind i Android 13, sammen med et nyt Aquamorphic designsprog fra OnePlus, HyperBoost GPA 4.0, Quantum Animation Engine 4.0, en automatisk pixeleringsfunktion til følsomme oplysninger fundet i chat-skærmbilleder og meget mere.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.