Google Maps integrerer endelig vejrdata på Android

google maps

Google har mange forskellige effektive søgeværktøjer integreret i de fleste af sine apps, og nu kommer de med en ændring til Maps til Android, hvor den nu kan vise lokale vejrforhold.

Det skal dog siges, at Google Maps på iOS har haft denne funktion i et stykke tid nu, så det var et spørgsmål om tid, før den kom til Android. Vi så funktionen første gang dukke op i oktober, men den ser ud til at komme bredt ud nu med version 11.113 (via 9to5Google). For at spare dig for besværet med at finde vejroplysninger et sted, du planlægger at besøge, viser Google Maps dig nu vejroplysninger for området på skærmen i et lille vindue lige under søgefeltet.

Vejrdataene forbliver synlige, så længe du panorerer rundt på kortet, og forsvinder, når du vælger noget på kortet eller sætter en nål. Den lille boks har et ikon for det aktuelle vejr, den aktuelle temperatur og luftkvalitetsindekset i området. Skarpe brugere bemærker muligvis, at ikonsættet, der bruges her, adskiller sig fra Google Weather-appen, men at trykke på boksen fungerer præcis, som du ville forvente.

Boksen viser dig yderligere vejrinformation for det valgte område, herunder timetemperaturen og vejrudsigten for dagen, den tekstmæssige beskrivelse af aktuelle forhold, “føles som”-temperaturen og de forventede høje og lave temperaturer for dagen. AQI-indekset vises i et separat afsnit lige under timeprognosen, og ved at trykke på det åbnes AQI-overlejringslaget i Maps, som ligner et varmekort. Google viser dig hjælpsomt den lokale AQI-skala og en beskrivelse af det aktuelle indeks i et kort nederst.

Integrationen ruller allerede ud på Android, men vi kan ikke se den på alle vores enheder endnu, hvilket indikerer, at dette er en gradvis udrulning. Du kan prøve at søge efter opdateringer til Maps i Play Butik, konfigurere automatiske opdateringer eller bare tvinge appen og genstarte, hvis du allerede kører den nyeste version. Hvis disse metoder ikke virker, skal du muligvis vente på et skift på serversiden fra Google.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.