Google Pixel 8 kunne få store kameraændringer – her er det første kig

Pixel 8

De fleste af de Google Pixel 8-rygter, vi har set indtil videre, har inkluderet opgraderede specifikationer og hardware, man kunne forvente hos dette års serie. Men den seneste lækage tyder på, at store opdateringer også er på vej til Google Kamera-appen, som kunne få sin første store UI-eftersyn i årevis. Google er allerede kendt for at lave nogle af de bedste kameratelefoner, og disse forbedringer kan gøre det nemmere end nogensinde før at tage fantastiske billeder.

Pålidelig Google-lækker Kamila Wojciechowska hos Android Authority, der citerede en anonym kilde i Google, offentliggjorde skærmbilleder, som gav os vores første kig på den fornyede kameragrænseflade. Lige fra starten vil du bemærke, at nederst på skærmen under menulinjen er der nu to muligheder: foto- eller videotilstand. En separat kontakt under tilstandsvalgbjælken lader dig skifte mellem de to. Når du har valgt, om du tager et billede eller en video, vil du se den samme menulinje. Fanen Motion er også ændret lidt, nu opdelt i Long Exposure og Action Pan.

Google overvejer også at skifte placeringen af kamerakontakten og galleriknappen som en del af dette nye redesign, og er inspireret af layoutet fundet på Samsung og iPhones, sagde Wojciechowska. Ud over at trykke på ikonet for pop-up-menuen for indstillinger, ligesom du kan på nuværende Pixel-telefoner, vil du også kunne få adgang til det ved at stryge opad i modsætning til at stryge ned i søgeren.

Til sidst er videostabiliseringsmenuen blevet skrottet og erstattet med en dedikeret pop-up-menu, selvom mulighederne – Standard, Låst og Aktiv – forbliver de samme.

Google Kamera-grænsefladen har længe ventet på et ansigtsløft, da det stort set har været uændret siden Pixel 4 kom i 2019. Selvom det stadig er uklart, om denne fornyede brugergrænseflade vil komme til ældre Pixel-telefoner såvel som nyere.

Selvfølgelig skal du tage alt dette med et gran salt indtil videre. Vi har sandsynligvis stadig flere uger tilbage, før vi lærer mere.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.