Google Plays seneste funktion synkroniserer app-downloads på tværs af alle dine enheder

Google-Play-Store

Det ser ud til, at Google Play gør appadministration lidt nemmere for folk, der har flere Android-enheder. Sidste år gjorde Google det nemmere at installere apps på andre enheder, inklusive Wear OS. Nu ser det ud til, at Google tager det et skridt videre ved at tilbyde at synkronisere dine apps på tværs af alle dine Android-enheder.

Denne funktionsændring er blevet opdaget af @AssembleDebug på Twitter, med en ny “Synkroniser apps til enheder”-funktion, der vises i Google Plays ‘Administrer apps og enhed’-sektion. Hvis du trykker på denne mulighed, vises en liste over Android-enheder, der er knyttet til din Google-konto. Hvis du vælger at synkronisere enheder, betyder det, at de apps, du installerer på den ene enhed, også bliver installeret på den anden.

Ifølge en kilde, der har snakket med Android Police, er denne ændring i øjeblikket ret begrænset. Tilsyneladende gælder det kun for apps, du installerer efter opsætning af synkronisering på tværs af enheder. Så alt, hvad du allerede har på din hovedenhed, skal installeres på din anden enhed på en anden måde.

Andre bemærkninger er, at synkronisering ser ud til at være aktiveret som standard for Wear OS-enheder, hvilket betyder, at alle tilgængelige ledsagende apps skal installeres automatisk. Desværre lyder det ikke som om, at opdateringer er automatiske, hvilket betyder, at du skal sørge for, at automatiske opdateringer er slået til på alle dine enheder.

Det er en ret lille ændring, men dette kan vise sig at være utrolig nyttigt for alle, der bruger flere Android-enheder regelmæssigt. Uanset om det er en tablet, arbejdstelefon eller endda en Android-kompatibel Chromebook, sparer det dig for besværet med at downloade alle disse apps individuelt. Den sidste ting, du ønsker, er at finde ud af, at din nuværende enhed mangler en app, du har brug for med det samme, simpelthen fordi du har glemt at installere den.

Det er ikke klart, hvor hurtigt denne ændring ruller ud, og indtil videre har vi ikke selv været i stand til at se den i aktion. Så hvis dette er en funktion, som du kan gøre god brug af, bliver du bare nødt til at være lidt tålmodig.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.