Apple er muligvis på vej med Beats Studio Buds+ og nye AirPods

Beats

Beats-øretelefonfans kan snart få en ny tilføjelse til udvalget, hvis en rapport set af 9To5Mac viser sig at være sand.

Nyheden ser ud til at afsløre en ny version af de populære Beats Studio Buds, som vi har rangeret som en af de bedste billige støjreducerende hovedtelefoner derude. Men en ny version kaldet Beats Studio Buds Plus kunne bringe flere funktioner til en lignende pris.

Der er ingen kommentarer fra Apple-ejede Beats, men en 9To5Mac-kilde antyder, at den nye Studio Buds Plus-model kunne komme med yderligere funktioner som lyddeling, automatisk enhedsskift og understøttelse af “Hey Siri”, ligesom AirPods og andre Beats trådløse øretelefoner.

De originale Studio Buds har ikke været i stand til at understøtte disse funktioner på grund af manglen på Apples H1/H2-chip. Og det ser ud til, at efter en opdatering til den originale 9To5Mac-historie, har en kilde bekræftet, at selvom den nye Beats Studio Buds Plus-version ikke vil have en Apple-chip monteret, vil de have en ny brugerdefineret chip, der understøtter disse ekstra funktioner.

Mens det nye design ser næsten identisk ud med de originale Beats Studio Buds (og vi forventer, at de er tilgængelige i hvide, røde og sorte farvemuligheder), kan Plus-versionen også være tilgængelig i en ny sort mulighed, der vil have guldnuancer til Beats’ branding (billedet øverst). Det menes også, at versionen vil have tryk og hold mediekontroller til afspilning/pause, og også muligheden for at skifte mellem støjreducerende og transparent lyd.

Der er ingen klar information om, hvorvidt de originale Studio Buds, vil blive erstattet af Plus-modellen, eller om de vil fortsætte sammen med Plus til en premium-pris.

Kunne Apple arbejde på AirPods Pro Lite?

Ifølge 9To5Mac nævner rapporten også en ikke-udgivet version af Apple AirPods.

Selvom det er uklart, om denne model er en revision af de almindelige AirPods eller den rygtede AirPods Pro Lite, giver det yderligere liv idéen om, at der kunne komme en ny mellemvej mellem AirPods Pro og standard AirPods 3.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.