Refurbished iPhone 12 Pro fra Swappie til under det halve af iPhone 14 Pro, og den er fuldstændig fejlfri

Sådan optager du et opkald på din iPhone

For nogle betyder ordet “refurbished” en brugt enhed, der er har fået en oprydning og så blevet sat til salg med rabat, og der er nogle gange tvivl om de kosmetiske og endda funktionelle skader.

Vi synes de kunne være interessant at se, om det var tilfældet med de refurbished iPhones, som Swappie sælger i deres butik. Specifikt tjekker vi den kosmetiske tilstand af iPhone, samt funktionalitet som kameraer.

Vi bestilte en refurbished 256 GB iPhone 12 Pro til 5000 kr. til denne inspektion. Vi synes det kunne være interessant, at se hvordan en forholdsvis ny iPhone klarede sig mod den nyeste pendant. På den måde kunne vi bedre se hvor meget værdi man fik for pengene.

Hvis du købte en iPhone 14 Pro på Apples hjemmeside lige nu med 256 GB, ville du skulle du af med 11.499, hvilket er mere end det dobbelte af denne iPhone 12 Pro.

Hvilken slags telefon modtog jeg?

Det korte svar er, at den refurbished iPhone 12 Pro, vi modtog, er fuldstændig fejlfri, og alt fungerer perfekt. Det skyldes i høj grad, at Swappie har erfarne teknikkere, der grundigt tester alle telefonerne, så de fungerer som var det helt nye iPhones.

Ved nogen produkter er der også mulighed for at udskifte batteriet. Jeg så gerne at alle produkter havde denne mulighed, da mange netop skifter telefon på grund af batteriet.

Når det kommer til det kosmetiske er der heller ikke meget at pege fingre ad. Hos Swappie kan man vælge mellem tre kosmetiske standarder (jeg vil gå mere i dybden med dette i min anmeldelse af Swappie), og jeg valgte her den midterste. Tords det ikke engang var den bedste standard, er der ingen skader at se, og du skal nærmest bruge et zoom-glas for at se nogen ridser.

Bare bemærk, at refurbished iPhones er populære, og at der sælges hurtigt ud af lageret. Nedenunder kan du finde den bedste iPhone til dig inden den bliver solgt til en anden.

Hvad betyder ‘refurbished iPhone’?

En refurbished iPhone er en iPhone, der engang var ejet af en anden, og som er blevet renoveret og repareret om nødvendigt, så den kan sælges til en ny ejer, normalt til en nedsat pris.

En af de største usikkerheder ved at købe et refurbished produkt er kvaliteten af renoveringen. I Swappies tilfælde med deres butik er Swappies renoveringskvalitet ekstremt høj. Tjek den kosmetiske og funktionelle tilstand af den renoverede iPhone 12 Pro, vi købte fra Swappie:

Åbning af pakken afslører en hvid iPhone-boks, der er sikkert pakket ind i en Swappie æske. I modsætning til at købe helt ny, er iPhone-boksen helt hvid og siger “Refurbished by Swappie” på bagsiden.

iPhone 12 Pro præsenteres i æsken, som om den var ny. Telefonen ligger sikkert i æsken, som du nemt kan tage den op af.

Trods Swappie ikke har udskiftet noget på den ydre del, dvs. bagsiden, fronten og metalrammen. Så er der stort set intet at bemærke.

Meget lidt at se omkring metalrammen.

Her er den højre side af rammen med tænd/sluk-knappen og ingen tegn på slid. Det ser nærmest ikke ud til eller føles som om, at denne iPhone overhovedet har haft en tidliger ejer.

Det føles snarere som om, du har købt en iPhone fra Apple. Her er venstre side med lydstyrkeknapperne.

Efter den sædvanlige opsætning har du en helt frisk og ny iPhone.

Jeg kan også bekræfte, at alle tre kameraer fungerer helt fint. Dette billede er taget med det normale kamera.

Skal jeg købe en refurbished iPhone fra Swappie?

Jep. Refurbished iPhones fra Swappie kommer i næsten perfekt stand, og det er næsten svært at forstå, at denne iPhone engang var en andens. Refurbished iPhones fra Swappie kommer også med to års standardgaranti, og der er 14 dages gratis prøveperiode.

Når det er sagt, vil vi anbefale at tjekke priserne på de oplistede iPhones, på Swappies hjemmeside først. For bare fordi den er tilgængelig til en nedsat pris, er det ikke sikkert det er et fantastisk køb, sammenlignet med at købe en ny iPhone. Efter min erfaring er langt de fleste dog rigtige gode tilbud.

Den største ting, man skal være opmærksom på, når man overvejer at få sig en refurbished iPhone er, at lagerbeholdningen er begrænset, og de bedste handler, ligesom iPhone 12 Pro, vil altid udgå hurtigt Du vil også se refurbished modeller med højere lagermuligheder, såsom 256 GB i stedet for 64 GB. Hvis du ikke har brug for en model med meget lagerplads, er det måske ikke værd at få en istandsat enhed, der koster mere end standard modellen fra ny.

Hvor kan man købe en refurbished iPhone

Swappie er det eneste sted vi har testet indtil videre, og hvis du selv har gået med overvejelserne, om du skulle købe en istandsat iPhone, så kan vi 100% anbefale Swappie. Deres produkter er fejlfrie, servicen er helt i top og der masser af penge at spare. Det er dog altid en god idé, at sammenligne priserne på Swappies hjemmeside med priser på nye telefoner, for det kan varierer hvor meget, der er at spare.

Hvis du er interesseret i at prøve en refurbished iPhone har Swappie som nævnt en 14 dages gratis prøveperiode, og du kan tjekke dem ud nedenunder.

Apple refurbished iPhone

Gå til Swappie
About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.