Hvor skal du montere din smartphone i din bil?

mobilholder

I dag skal vi hjælpe dig med at finde ud af, hvor du skal montere din smartphone i din bil og de bedste mobilholdere til bil til det. Af alle slags mobilholdere, vi har brugt, foretrækker vi magnetiske holdere på grund af, hvor nemme de er at bruge.

Vi vil tale om fem placeringer i din bil, hvor du kan montere din smartphone, og de typer montering, vi ville bruge til hver placering.

Her er de fem områder, hvor du kan montere din smartphone:

  1. Ruden ved førersiden
  2. Bakspejl/midterinstrumentbræt
  3. Udluftninger
  4. Konsol
  5. Kopholder

Før vi gennemgår det bedste sted at montere din smartphone i din bil, er der to spørgsmål, som du skal huske på, når du anskaffer en mobilholder:

  1. Monterer du en lille telefon eller en stor telefon?
  2. Skal du montere din smartphone hele tiden?

Så lad os komme i gang. Vi starter med vores mindst foretrukne placering, hvor den sidste placering er vores favorit.

Kopholder

Vi troede ikke, du kunne montere din enhed i en kopholder, men vi fandt mobilholdere der kunne. Idéen fascinerede os, så vi købte en og fortrød det straks. Ud af alle de biler, vi har brugt, kunne vi ikke finde et behageligt sted at montere en enhed ved hjælp af kopholderbeslaget. I nogen biler kommer kopholderen i vejen for gearskifteren, hvilket er ret vigtigt i betjeningen af den manuelle gearkasse.

Kopholdere kan fungere til større køretøjer som lastbiler, fordi de har større konsoller. Men i sidste ende mister du en kopholder. Og lad os være ærlige, kopholdere er generelt meget nyttige til at opbevare alt andet end kopper.

Konsol

De fleste mobilholdere, der kan montere en smartphone på din konsol, er produkter, der kommer med integrerede magneter. Vores største problem med at montere den på din konsol er, at du kommer til at dække over noget. For eksempel adgang til klimakontrollerne.

Det andet problem er, at monteringen på konsollen tager noget fra det generelle design af konsollen. Dette virker måske ikke som det store på en 10 år gammel Mazda, men enhver med en pænere bil vil sandsynligvis ikke sætte pris på de selvklæbende monteringer.

Det er også et helvede at fjerne semi-permanente-mobilholdere.

Den eneste fordel ved at have den på din konsol er, at der næsten ikke er nogen chance for, at din enhed bliver overophedet på en varm dag.

Bakspejl/midterinstrumentbræt

Er bakspejlet eller det centrale instrumentbræt det bedste sted at montere din smartphone i din bil? Vi ser mange enheder blive monteret i dette generelle område og med god grund. Det er ude af vejen for konsollen, kræver ikke meget indsats at kontrollere, og skærmen kan generelt ses af alle i køretøjet. Til denne centrale opsætning foretrækker vi instrumentbrættet, fordi den lavere højde giver os mulighed for at nå enheden lidt lettere.

Hvis du planlægger at anskaffe en mobilholder til denne placering, vil vi foreslå at få et med en længere eller forlængelig arm. Som en sidebemærkning kan overophedning være et problem med enhederne på denne placering.

Vi er ikke en stor fan af opsætningen af bakspejl/central instrumentbræt, fordi det er distraherende. Vi kan ikke lide at have noget i midten af forruden, der tilføjer ekstra til en førers synslinje.

Hvis du skal have noget for denne placering, vil vi kraftigt anbefale at få et magnetisk mobilholder, fordi du nemt kan montere enheden og ændre enhedens orientering. De magnetiske mobilholdere er normalt mindre i størrelse, hvilket gør det lettere at se rundt.

Udluftning

Ventilations-/cd-mobilholder er det bedste for folk, der ikke behøver at have deres enheder monteret i deres biler hele tiden. For den gennemsnitlige person mener vi, at disse ventilations-/cd-mobilholdere er det bedste sted at montere din smartphone i din bil.

For os virker det meget effektivt at være i stand til sikkert og midlertidigt at montere en iPhone. Ligesom bakspejlet/det centrale instrumentbræt ville vi gå med et magnetisk udluftningsmobilholder. Sørg for, at du får en, hvor holderen har et led, så du kan dreje din enhed mod dig.

Vores eneste problem med disse monteringer er, at du blokerer en faktisk udluftning. Dette er måske ikke et problem på et sted, hvor vejret er mildt året rundt.

Ruden ved førersiden

Dette er vores foretrukne placering for vores smartphones. Det er ikke i vejen, og vi kan stadig holde styr på retninger eller overvåge potentielle telefonopkald.

De eneste grunde til, at vi ikke ville beholde det her, er, hvis opsætningen ville blokere en udluftning, eller hvis din enhed er alt for stor til at passe i liggende tilstand. Det kan også være lidt mere besværligt at holde din enhed opladet 100% af tiden, da du bliver nødt til at trække dit kabel over dit rat.

Magnetiske mobilholdere vs. ikke-magnetiske mobilholdere

Vi ville gå med en magnetisk mobilholder frem for andre mobilholdere på grund af den nemme brug. Selve mobilholderene er mindre, så de optager mindre fast ejendom på din forrude, og du kan nemt ændre enhedens orientering.

Ulemperne ved en magnetisk montering er, at den bruger magneter. Du sætter enten en fast på bagsiden af din smartphone, eller du får et etui, der har metalplade på bagsiden.

Afhængigt af din enhed kan magneten have en negativ indvirkning på din enhed. Vi ved med sikkerhed, at magneter vil påvirke iPhone 6 eller ældre, men iPhone 6s og nyere er afskærmet en smule bedre, så lad være med at navigere ved hjælp af kompasset på din iPhone 6 eller ældre med et mag-mount.

Den eneste fordel ved ikke-magnetiske mobilholdere er din evne til at bruge lige det cover, du ønsker. Til mere hårdfør kørsel vil en ikke-magnetiske mobilholder sandsynligvis holde din enhed bedre på plads, men til almindelig bykørsel er de magnetiske mobilholdere mere end rigeligt.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.