Android Auto får et nyt design

Android Auto nyt design

Google I/O er kommet med en masse store annonceringer, herunder Pixel 6a og nogle detaljer om, hvad der kommer med Android 13 senere i år. Google har også annonceret nogle længe ventede ændringer til Android Auto, herunder et nyt design og helt nye funktioner.

Vi havde allerede hørt om muligheden om en Android Auto-designopdatering, men der har aldrig været nogen indikation om, hvornår den ville ankomme. Den vigtigste tilføjelse til Android Auto er den nye split-screen-tilstand, som sikrer, at alle de mest populære funktioner er let tilgængelige – ideen er, at du ikke behøver at navigere i applisten på din startskærm, mens du kører.

Split-screen kommer også med always-on navigation og medier. For intet er mere irriterende end at køre den forkerte vej, fordi du skulle gøre noget, som Google Assistant af en eller anden grund ikke helt kunne finde ud af.

Det bedste er, at det nye design er i stand til at tilpasse sig en specifik bils skærm – uanset størrelsen eller designet på din bils skærm.

Apropos Google Assistant, Android Auto og Google Assistant bliver tættere integreret med den nye opdatering. Assistant får mulighed for at komme med kontekstuelle forslag, mens du kører, for jo mindre du skal fokusere på Android Auto, jo mere kan du koncentrere dig om vejen forude.

Eksempler Google har givet omfatter ringe ubesvarede opkald op, deling af ankomsttider og personlige musikanbefalinger.

Hvis du hellere ikke vil bruge din stemme til at kommunikere, når du kører, tilbyder Android Auto en masse måder at kommunikere på med et enkelt tryk. Understøttede muligheder vil være muligheden for at ringe til foretrukne kontakter og vælge et foreslået svar for hurtigt at sende beskeder.

Hvis du kører en af de sjældne biler, der har Googles Android Automotive OS indbygget, vil du også opdage, at der er lidt bedre support til streaming. Der er stadig ikke support til Netflix, men Tubi TV og Epix Now slutter sig til YouTube som streamingmuligheder til bilen sammen med muligheden for at surfe på nettet.

Af sikkerhedsmæssige årsager betyder det, at videostreaming-apps kun fungerer, når bilen ikke bevæger sig.

Google lover, at det nye Android Auto-design vil komme ud “lige i tide til sommeren”. Det tyder på, at det vil ankomme engang mellem nu og slutningen af juni – selvom en nøjagtig lanceringsdato ikke er blevet annonceret.

About Anders Buhl 984 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.