OnePlus annoncerer OnePlus Nord 2T 5G og opruster Nord-serien med i alt tre nye produkter

OnePlus Nord 2T5G

Fra den 19. maj udvider OnePlus den populære Nord-serie med hele tre nye produkter: OnePlus Nord 2T 5G, OnePlus Nord CE 2 Lite 5G og OnePlus Nord Buds, der er det første lydprodukt i Nord-serien.

Med OnePlus Nord 2T 5G og OnePlus Nord CE 2 Lite 5G kan brugerne se frem til to nye smartphones til hverdagsbrug. Ligesom forgængeren OnePlus Nord CE 25G byder både OnePlus Nord 2T 5G og OnePlus Nord CE 2 Lite 5G på hurtig-opladning med det effektive SUPERVOOC-opladningssystem.

Læs mere: Bedste Android-telefoner lige nu

OnePlus introducerer samtidig sit første lydprodukt i Nord-serien med OnePlus Nord Buds, der sikrer samme skarpe lydoplevelse, der er kendetegnet ved alle OnePlus’ trådløse høretelefoner.

For at fejre lanceringen af de tre Nord-nyheder planlægger OnePlus at live-streame keynote-eventet “The Speed Games”, der vil være at finde på OnePlus’ YouTube-profil.

Pris og tilgængelighed
OnePlus Nord 2T 5G, OnePlus Nord CE 2 Lite 5G og OnePlus Nord Buds lanceres den 19. maj kl. 16.00 og bliver i første omgang tilgængelig på oneplus.com/dk. Pris og forhandlerliste annonceres af OnePlus senere på måneden.

Læs mere om nyhederne hos OnePlus her

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.