OnePlus Nord CE 3 Lite og Nord Buds 2 lanceres den 4. april

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

OnePlus har annonceret, at de vil afholde sin ‘Larger than life – A OnePlus Nord Launch Event’ i Indien i næste måned, hvor de vil lancere OnePlus Nord CE 3 Lite og Nord Buds 2.

Lanceringsbegivenheden er en online lancering og finder sted tirsdag den 4. april kl. 19:00 IST.

Nord CE 3 Lite er OnePlus’ seneste prisvenlige smartphone til det internationale marked. Virksomheden har allerede afsløret billeder af telefonen og dens slående Pastel Lime-farve, men ikke meget andet er kendt om denne enhed endnu. På samme måde har OnePlus også afsløret designet af Nord Buds 2, som ligner den første generations model og vil være tilgængelig i sort og hvid farvemuligheder.

Da de er basis produkter, bør begge prissættes attraktivt og tæt på deres nuværende tilgængelige forgængere. Vi bør have flere oplysninger, der bliver afsløret, når vi nærmer os lanceringen.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.