Samsung Galaxy Tab S9’s batteri kunne blive større end sidste års

Samsung ser ud til at arbejde hårdt på Galaxy Tab S9, der skulle erstatte Galaxy Tab S8 fra 2022, en af de bedste tablets, og en ny rapport tyder på, at købere af den nye tablet kan forvente et større batteri end tidligere modeller.

Den ikke annoncerede tablet er blevet opdaget på det kinesiske 3C-certificeringswebsted, som ser ud til at bekræfte, hvilket batteri der vil blive brugt, når Galaxy Tab S9 bliver gjort officiel senere i år.

Spot af ITHome ser Galaxy Tab S9 ud til at bruge et batteri med modelnummeret EB-BX716ABY. Det er en del, der har en nominel batterikapacitet på 8.160 mAh, hvilket kan tyde på en typisk batterikapacitet på alt op til 8.500 mAh.

Hvis det er tilfældet, vil Galaxy Tab S9 have et større batteri end både Galaxy Tab S8 og Galaxy Tab S7, som begge havde et batteri med en nominel kapacitet på 7.760 mAh og en typisk værdi på 8.000 mAh.

Hvordan Samsung har til hensigt at montere det større batteri i Galaxy Tab S9, er endnu uvist. Større batterier betyder normalt at gøre den samlede enhed større, enten ved at give den en større skærm eller gøre tabletten tykkere for at rumme den ekstra strøm. De tidligere tablets i denne linje havde en skærm på 11 tommer målt diagonalt, så vi må vente og se, om det også er det, vi får denne gang.

Galaxy Tab S9 forventes at få selskab af to andre tablets i samme serie, nemlig Galaxy Tab S9+ og Galaxy Tab S9 Ultra. Alle tre modeller forventes at drage fordel af 5G-forbindelse, selvom Wi-Fi-kun-modeller også vil være tilgængelige for dem, der ikke ønsker at kunne bruge deres tablets, mens de er på farten.

Hvad angår tilgængelighed og pris, er vi naturligvis usikre på begge punkter lige nu. Der er dog en forventning om, at tabletterne vil blive annonceret omkring samme tid som Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5 senere i 2023.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.