Her er vores første officielle kig på OnePlus Pad i Grøn

OnePlus Pad

OnePlus vil lancere OnePlus Pad ved sin begivenhed den 7. februar, hvor de også vil introducere OnePlus 11R, OnePlus Keyboard og OnePlus TV 65″ Q2 Pro. OnePlus har ikke udspecificeret OnePlus Pad’s spec ark endnu, men virksomheden har delt et billede af tabletten på dens indiske hjemmeside, hvilket giver os vores første officielle kig på tabletten, mens vi også bekræfter tidligere lækkede gengivelser.

Du kan se, at OnePlus Pad har et selfie-kamera indbygget i rammen over skærmen, og på bagsiden er et centerjusteret kamera forbundet med LED-blitz, under hvilket er OnePlus-logoet. OnePlus Pad forventedes at være en rebranded Oppo Pad eller Oppo Pad Air, men ingen af dem har denne type bagkamerapositionering, hvilket betyder, at OnePlus Pad sandsynligvis vil være en helt ny tablet.

OnePlus fortalte TechRadar, at denne grønfarvede OnePlus Pad vil blive markedsført som Halo Green-versionen og sagde, at denne nuance “blander liv med det store rum.” Det kinesiske mærke sagde dog ikke noget om andre farvemuligheder.

OnePlus Pad

Publikationen fik også at vide, at OnePlus Pad har et aluminiumshus og en kamramme, som skulle gøre tabletten behagelig at holde i længere perioder.

Du kan forvente, at OnePlus afslører mere om OnePlus Pad, når vi nærmer os dens begivenhed den 7. februar, som også markerer den globale debut for OnePlus 11 og OnePlus Buds Pro 2 TWS-øretelefoner, der allerede er tilgængelige i Kina.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.