iOS 17.2 er nu tilgængelig- her er alle de nye iPhone-funktioner, du kan prøve

iOS-17.2-hero

Det er blot et par måneder siden, at Apple udgav sin første store opdatering til iOS 17, og nu får vi endelig den anden store opdatering med iOS 17.2. iPhone-ejere så en hel del justeringer og rettelser til mobilsoftwaren med iOS 17.1, såsom en ny AirDrop og StandBy Mode-opdateringer, men den manglede stadig den længe ventede Journal-app, som Apple demonstrerede tilbage på WWDC 2023. Nu er ventetiden over, da den endelig er tilgængelig med iOS 17.2.

Hvis du ikke har modtaget iOS 17.2-meddelelsen om at opdatere din iPhone, skal du gå videre til afsnittet Softwareopdatering i din iPhones indstillingsmenu for at starte processen. Mens Journal-appen er en af de mest spændende nye funktioner i opdateringen, er der et par andre interessante ting.

Her er, hvad du kan prøve lige nu med iOS 17.2-opdateringen.

Journal-appen er her endelig

Nu hvor Journalen endelig er blevet annonceret sammen med udgivelsen af iOS 17.2, sigter den mod at forbedre velvære for iPhone-brugere ved at hjælpe dem med at skrive deres tanker om alle de særlige øjeblikke i deres liv ned. Ikke alene er der en skriftlig komponent til Journal-appen, men den vil supplere det ved at inkludere fotos, videoer, steder, du har besøgt, og endda lydoptagelser – alt sammen for at gøre det mere dynamiske at se tilbage på.

Det smukke ved Journal-appen er, hvordan den intelligent kan samle alle disse dele ved hjælp af maskinlæring på enheden. Tænk på det som en historiebog, som du til enhver tid kan henvise til for at genopleve disse særlige lejligheder. Det hele er beregnet til at hjælpe brugere med deres skrivevaner. Det bedste af det hele er, at Journal-appen automatisk giver personlige forslag til, hvad man skal skrive om, sammen med daglige refleksionsprompter for at styre fokus på taknemmelighed.

Hvis du er bekymret for, om nogen læser dine Journal-appposter, kan du altid låse dem ned med en enhedsadgangskode, Touch ID eller Face ID – så de forbliver private. Det ser dog ud til, at tredjeparts journaliseringsapps også ville være i stand til at udnytte Suggestions API.

Rumlig videooptagelse på iPhone 15 Pro

Apples nye iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max bliver opdateret med muligheden for at optage rumlig video med udgivelsen af iOS 17.2. Det er endnu et incitament til at købe de nyeste iPhones, fordi du kan genopleve disse rumlige videoer fra begyndelsen af næste år med udgivelsen af Apple Vision Pro.

Det, der gør rumlig videooptagelse anderledes, er evnen til at genopleve minder i tre dimensioner. De er fanget ved hjælp af de primære- og ultrabrede kameraer på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, så de kan ses gennem Apple Vision Pro med dybdeeffekter.

Siri har nu adgang til Health app-data

Ved at gøre Siri en større del af Health-appen giver iOS 17.2 nu Health-appdataadgang til Apples stemmeassistent. Det betyder, at brugere nu kan trykke på Siri for at logge og få adgang til deres Health-appdata. For eksempel kan du bede Siri om at fortælle dig status for dine træningsringe – eller endda starte en pulsmåling.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.