Sådan opdaterer du en iPhone

opdatering af iphone

Hvis du ejer en, er det yderst nødvendigt, at du ved, hvordan du opdaterer en iPhone. Der bliver altid lavet en stor ting omkring kommende store versioner af iOS, primært for de iøjnefaldende nye funktioner, Apple putter ind i dem. Det er dog ikke kun de store udgivelser eller vilde funktioner, der skal få dig til at lære at opdatere iOS.

Hver enkelt iPhone-opdatering, uanset om det er et nyt heltal som iOS 16 eller en midlertidig opdatering som iOS 15.6.1, indeholder optimeringer, der vil hjælpe din iPhone til at køre glattere og sikkerhedsrettelser, der vil gøre den så sikker, som den overhovedet kan være. Af disse grunde bør du lære, hvordan du opdaterer din iPhone regelmæssigt for at sikre, at din enhed bevarer sin plads som en af de bedste telefoner, der findes. Derudover bør du også lære, hvordan du opdaterer en iPhone automatisk, da dette vil tage alt benarbejdet ud af processen. Vi viser dig, hvordan du gør begge dele her.

Lad os komme til det. Sådan opdaterer du en iPhone.

Sådan opdaterer du en iPhone

 1. Sæt din enhed til opladning, hvis det er muligt
 2. Opret forbindelse til Wi-Fi, hvis det er muligt
 3. Åbn appen Indstillinger, og tryk på Generelt
 4. Tryk på Softwareopdatering
 5. Hvis en opdatering er tilgængelig, skal du trykke på Download og installer
 6. Indtast din adgangskode
 7. Når den er downloadet, skal du trykke på Installer nu

 1. Sørg for, at din enhed oplader og er forbundet til Wi-Fi. Det er heller ikke strengt nødvendigt – vi installerede denne opdatering uden at være tilsluttet en strømkilde, så hvis du har fuldt batteri og installerer en mindre opdatering, løber du sandsynligvis ikke tør for strøm. Alligevel er det nok bedst at tilslutte den, især for store opdateringer. På samme måde kan du bruge mobildata til at downloade opdateringen, men det anbefales at bruge Wi-Fi, hvis du ikke har ekstra data eller et ubegrænset dataabonnement.
 2. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Generelt.
 3. Tryk på Softwareopdatering.
 4. Hvis en opdatering (eller mere end én) er tilgængelig, skal du trykke på Download og installer.
 5. Indtast din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
 6. Når du bliver spurgt, om du vil bruge mobildata, skal du tage dit valg. Hvis du ikke har ekstra data eller ikke er på et ubegrænset dataabonnement, skal du trykke på Brug ikke mobildata.
 7. Når opdateringen er blevet downloadet, skal du trykke på Installer nu.
 8. Opdateringen installeres, og din enhed vil sandsynligvis genstarte. Dette kan tage et stykke tid. Vær tålmodig og sluk ikke din enhed manuelt.
 9. Gå tilbage til menuen Softwareopdatering. Den skulle nu fortælle dig, at iOS er opdateret.
 10. Valgfrit: Hvis du vil indstille din iPhone til at opdatere automatisk, tryk på Automatiske opdateringer øverst på skærmen.
Automatiske opdateringer iphone
 1. Slå Download iOS-opdateringer til.
 2. Sæt begge knapper til tændt. Din enhed opdateres nu automatisk, når den er tilsluttet en strømkilde og Wi-Fi-netværk.

Du ved nu, hvordan du opdaterer en iPhone, og hvordan du opdaterer iOS automatisk. Du kan nu sove roligt med den viden, at din telefon er så godt optimeret og så sikker, som Apple kan gøre den. Hvis du ejer andre Apple produkter, vil du også gerne vide hvordan det fungerer på dem, så sørg for at læse, hvordan du opdaterer en Mac, hvordan du opdaterer en iPad, og hvordan du opdaterer et Apple Watch.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.