iOS 17 tilgængelig i dag – sådan downloader du det

iOS 17

iOS 17 er ude, hvilket giver iPhone-brugere chancen for at opdatere deres telefon til Apples nyeste software. Hvis du får dig en iPhone 15, når de nye enheder kommer i butikkerne denne fredag (22. september), behøver du ikke bekymre dig om at opgradere – alle iPhone 15-modeller leveres med iOS 17 forudinstalleret. Men for alle andre er det et spørgsmål om at downloade og installere iOS 17 på den nuværende telefon.

Det første trin er selvfølgelig at sikre, at din iPhone er i stand til at køre iOS 17. Softwareopdateringen virker på iPhone XR, iPhone XS og iPhone XS Max-modellerne, der udkom i 2018, plus alle iPhones, der er udgivet efter disse modeller. Af de iPhones, der kunne køre iOS 16, er det kun iPhone 8, 8 Plus og iPhone X, der ikke også kan køre iOS 17.

Før du downloader og installerer iOS 17, foreslår vi, at du sikkerhedskopierer din iPhone og opretter en arkiveret sikkerhedskopi, så kan du altid vende tilbage til din sikkerhedskopierede kopi, hvis der er noget, der går galt.

Når det er sagt, her er alle trinene til at downloade og installere iOS 17 på din iPhone.

1. Se efter iOS 17-opdateringen

Start appen Indstillinger, og vælg Generelt. Tryk på Softwareopdatering, og vælg derefter Opgrader til iOS 17.

2. Download iOS 17

På den efterfølgende side, skal du trykke på Download og installer. Du bliver bedt om at indtaste din adgangskode, og derefter skal du acceptere Apples vilkår og betingelser.

3. Installer iOS 17

iOS 17 begynder at downloade til din iPhone med en statuslinje, der viser fremskridtene. Dette er en større opgradering, så det vil tage lidt tid at downloade. Vi foreslår, at du holder din telefon tilsluttet en oplader under denne proces. Når overførslen er færdig, bliver du bedt om at installere opdateringen. Når Apple har bekræftet opdateringen, genstarter din telefon og installerer opdateringen.

Når din telefon genstarter, bliver du bedt om at indtaste din adgangskode. Fra det tidspunkt og frem kører du iOS 17.

Vores indtryk af iOS 17 er, at dette ikke så stor en opgradering som de seneste iOS-opdateringer, men der er en række små ændringer, der giver nogle store forbedringer. Blandt højdepunkterne til iOS 17 er Live Voicemail, der viser en udskrift af indgående opkald på din låseskærm, en StandBy-tilstand, der forvandler din ledige telefon til en smartskærm og opdateringer til Besked-, Kort-, Safari- og Sundhed-appsene.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.