Næste Xbox kunne komme i 2028

Xbox

Det ser ud til at Microsoft satser på en lancering i 2028 til efterfølgeren til Xbox Series X og Series S, ifølge et nyt dokument, der er offentliggjort som en del af Federal Trade Commissions retssag om at blokere Microsofts opkøb af Activision. Eller det var i hvert fald sådan det skulle forstås tilbage i 2022 i en intern chatlog mellem Microsoft-chefer på det tidspunkt, rapporterer Axios.

2028-lanceringsplanen blev refereret til på et møde i maj 2022, hvor mere end en håndfuld højtstående Microsoft-chefer deltog, inklusive CEO Satya Nadella, CFO Amy Hood og Head af gaming Phil Spencer, står der i dokumentet. Under samtalen spurgte en deltager teamet, om den nye Xbox-konsol ville fortsætte med at have faste hardwarestandarder eller gå i en ny retning, som de beskrev som “en Windows-lignende fleksibel/kapacitetslignende model.” Et medlem af gruppen sagde, at faste hardwarestandarder var nyttige for udviklere, da det betyder, at alle spilproducenter er på samme spillefelt, i modsætning til det vilde vesten, der findes på pc.”

Kevin Gammill, virksomhedens vicepræsident for spiløkosystemer, svarede, at Microsoft “allerede havde startet denne rejse” mod mere fleksibilitet med Xbox One og Xbox One X og for nylig med den nuværende generation af Xbox Series X|S.

“Vi skal være endnu mere fleksible fremadrettet med gen 10, men også give skabere mulighed for at drage fordel af unikke hardwarefunktioner,” tilføjede han.

Vi bliver nødt til at tage alt dette med et gran salt indtil videre, da det er sandsynligt, at deltagerne i disse interne chats aldrig forventede, at deres udtalelser ville blive offentliggjort. Lanceringen er dog i overensstemmelse med tidligere udtalelser fra Microsofts, der antyder, at den forventede startdato for den næste konsolgeneration er 2028. Dette seneste dokument antyder, at Microsoft i det mindste overvejer at udgive forskellige versioner af deres næste Xbox-konsol eller gør den mere modulopbygget i lighed med pc.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.