Lækkede ASUS Zenfone 10-billeder giver os et godt kig på den kompakte telefon

ASUS-Zenfone-10-farver

ASUS lancerer Zenfone 10 senere på måneden, og vi har allerede fået et lille glimt af telefonen, mens der også er bekræftet et par specifikationer. En anderkendt lækker har delt nogle gode billeder.

Evan Blass postede flere ASUS Zenfone 10-gengivelser på Twitter, der viste telefonen i en række forskellige farver og fra flere vinkler. Se billedet øverst på siden.

Billederne viser faktisk flade kanter samt tænd/sluk- og lydstyrkeknapper til højre. Vi får også et nyt kig på skærmen, efter at ASUS selv viste forsiden af telefonen tidligere på måneden. Vi får dog ikke et kig på toppen af telefonen, så vi kan ikke sige med sikkerhed, om den nye enhed beholder Zenfone 9’s 3,5 mm-indgang.

Ellers afslører billederne sorte, hvide, røde, grå og grønne farvemuligheder. Det betyder, at der kunne være en farve for næsten alle ved lanceringen.

ASUS har tidligere bekræftet, at Zenfone 10 vil tilbyde en Snapdragon 8 Gen 2-processor, trådløs opladning og seks-akset hybrid gimbal stabilisator 2.0-teknologi til kamerasystemet. Vi bliver nødt til at vente på yderligere lækager eller den officielle lancering den 29. juni for at finde ud af flere detaljer om telefonen. Men det ser bestemt ud til, at fans af kompakte telefoner bør have denne på deres radar.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.