Motorola Razr 3 videolæk viser det nye design

Motorola Razr 3

Samsung kan snart få konkurrence på den foldbare telefonfront. Motorola Razr 3, en ny version af Motorolas foldbare flip-telefon, er angiveligt på vej, og vi har nu set video af den rygtede enhed.

Videoen kommer fra den fremtrædende lækker Evan Blass, der har et meget godt ry, når det kommer til intern information om kommende telefoner. Og det korte klip, han delte, giver os en meget god idé om, hvordan Motorola Razr 3 kunne se ud.

Ifølge dette designlæk ligner Razr 3 generelt den sidste Motorola Razr 5G, dog med nogle vigtige forskelle. Motorola Razr tager Motorolas klassiske flip-telefon og giver den et foldbart display, så du kan åbne telefonen til en fuldskærmsoplevelse.

Der er tynde rammer rundt om det indvendige display med en ekstremt minimal fold, når telefonen er foldet. Endnu vigtigere er hagen i bunden af tidligere Razrs væk, hvilket adresserer en af de største designklager over Motorolas foldbare.

Væk er også hakket i toppen af det indvendige display. I stedet ser den nye Razr ud til at have et hul i toppen til frontkameraet.

Motorola Razr 3 tager lidt inspiration fra Samsung Galaxy Z Flip 3 og har fået et nyt ydre kameramodul design, der inkluderer to kameraer. En udvendig skærm, der ligner den sidste Razr, fylder det meste af frontcoveret.

De umiddelbare ændringer på Motorola Razr er små, men væsentlige og følger rapporter om Motorola Razr 3-specifikationerne. Den nye Motorola-telefon forventes at have et Snapdragon 8 Plus Gen 1-chipsæt – noget af en ændring fra Qualcomm 7-serien, der drev tidligere versioner af Razr. Derudover lækkede XDA Developers, at den kunne komme med 6, 8 eller 12 GB RAM og 128 GB, 256 GB eller 512 GB lagerplads, hvilket, hvis det er sandt, er et stort skridt op fra den nuværende Razr der kun kommer med 8 GB RAM/256 GB lagerplads.

Samsungs Galaxy Z Flip 4 forventes at komme i anden halvdel af året, med flere forbedringer planlagt til flip-telefonen. Men med en rygtet udgivelse til juni, kunne Motorola ankomme før Samsung med deres Razr 3.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.