WhatsApp stopper med support til iOS 10 og 11 – her er de iPhones, der bliver berørt

WhatsApp

Hvis din iPhone stadig kører med iOS 10 eller iOS 11, stopper Whatsapp muligvis med at fungere fra den 24. oktober. WABetaInfo har netop rapporteret, at virksomheden planlægger at stoppe supporten til iOS 10 og iOS 11 – herunder iPhone 5 og iPhone 5C.

Brugere af iOS 10 eller 11 vil blive tvunget til at opdatere deres iPhones for at blive ved med at få adgang til WhatsApp. iPhone 5 og 5C-brugere skal muligvis overveje at opgradere deres telefon for at blive ved med at bruge den populære beskedapp. Du kan tjekke vores guide til de bedste billige telefoner og bedste iPhones, hvis du har brug for en erstatning.

En supportartikel fra Whatsapp nævner iOS 12 som baseline for iPhone-brugere. Hvis du stadig bruger iPhone 5S, iPhone 6 eller iPhone 6S, vil WhatsApp stadig fungere, indtil videre.

At WhatsApp dropper support til iPhone 5 og 5C, der er ti år gamle telefoner, er ingen overraskelse. WhatsApp stoppede supporten til iOS 9 i marts sidste år og fortsætter med at følge tendensen med at droppe supporten til ældre software igen i år.

Der er måske ikke mange mennesker, der bruger iPhone 5 eller 5C på dette tidspunkt, men der er millioner af Whatsapp-brugere, der bruger appen til at chatte med familie, venner eller endda bruge den til arbejde eller forretningsformål. Dette træk vil helt sikkert påvirke iPhone 5 eller 5C-gruppen, uanset hvor mange brugere der end måtte være.

For at få den seneste iOS-version på din iPhone – gå til Indstillinger og derefter Generelt, tryk derefter på Softwareopdatering og derefter kan du “Download og installer.”

Med WWDC 2022 rundt om hjørnet, hvor vi måske kommer til at se iOS 16 – får vi at se, om iPhone 6s, iPhone 6s Plus og den originale iPhone SE er iOS 16-kompatible.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.