Snapdragon 8+ Gen 1 er nu officiel og vil blive vist på enheder senere i 2022

Snapdragon 8+ Gen 1

Qualcomm har officielt annonceret Snapdragon 8+ Gen 1, den næste udvikling af deres premium-hardware.

Snapdragon 8+ Gen 1 er en smule forbedret i forhold til Snapdragon 8 Gen 1, som blev annonceret i december 2022, og det er nu TSMC der fremstiller frem for Samsung.

Den nye version af hardwaren, der vil drive enheder fra 3. kvartal af 2022, ser CPU’en øget til 3,2 GHz, hvilket giver en 10 procent hurtigere hastighed, mens GPU’en også får en 10 procent hastighedsstigning. Der er en samlet strømbesparelse på 15 procent på tværs af SoC (system on chip) og et løft på 20 procent i AI-kraft.

Strømbesparelserne svarer til omkring endnu en times spil eller 80 minutters videostreaming for en typisk enhed.

Så dette er en mindre opdatering af den eksisterende hardware, som vi allerede har set i 2022, men ud over det leverer Qualcomm alle deres kerneoplevelser lige fra Snapdragon Sound, 10Gbps 5G-hastigheder til X65-modemet og integreret sikkerhed.

Hardwaren understøtter nu op til 8K HDR-videooptagelse, hvilket basalt set giver mobilproducenter frihed til at skabe nye enheder og oplevelser baseret på Snapdragon-kraften.

Iagttagere af smartphone-markedet vil ikke blive overrasket over denne meddelelse, da den allerede har været rygtet til at blive brugt i en række enheder. Vi har set omtale af dens potentielle brug i Sony Xperia 5 IV, Xiaomi 12 Ultra, Moto Edge 30 Ultra blandt andre.

Læs også: Bedste Android-telefoner

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.