OnePlus lancerer i dag tre nye produkter til den populære Nord-serie: Her er alle detaljerne

OnePlus udvider i dag den populære Nord-serie med hele tre nye produkter: OnePlus Nord 2T 5G, OnePlus CE 2 Lite 5G og de trådløse høretelefoner OnePlus Nord Buds. Tilføjelsen styrker Nord-seriens portefølje og position i markedet som leverandør af prisvenlige og premium lyd- og smartphone-oplevelser til danskerne. 

I dag løfter OnePlus sløret for de tre nye medlemmer af Nord-familien, der byder på to smartphones – OnePlus Nord 2T 5G og OnePlus CE 2 Lite 5G – samt de trådløse høretelefoner OnePlus Nord Buds, der er det første lydprodukt i den populære og prisvenlige Nord-serie. 

OnePlus Nord 2T 5G – en solid smartphone til hverdagen 

OnePlus Nord 2T 5G står på skuldrene af den populære OnePlus Nord 2 og kommer i en opdateret og forbedret udgave. Den tilbyder samme 80W SUPERVOOC-opladningssystem som OnePlus 10 Pro 5G, et opgraderet MediaTek Dimensity 1300 chipset og et opdateret 32 MP frontkamera samt OxygenOS 12.1.

“Som led i vores ambition om at gøre OnePlus-oplevelsen tilgængelig for et endnu bredere publikum tilbyder OnePlus Nord 2T 5G en kombination af enestående software og hardware, der skubber grænserne for en solid smartphone til hverdagen,” siger Pete Lau, grundlægger af OnePlus og fortsætter: “Med førsteklasses flagskibs-hardware og gnidningsfri software – der bl.a. tæller 80W SUPERVOOC, MediaTek Dimensity 1300 og Sonys IMX766 kameramodul med IOS samt OxygenOS 12.1 – føles OnePlus Nord 2T 5G mere premium, end prisen angiver.” 

Hurtigste opladningssystem til dato

Med OnePlus’ hurtigste og mest effektive opladningssystem til dato – 80W SUPERVOOC – tager det ikke mere end 27 minutter for OnePlus Nord 2T 5G at lade det store 4.500 mAh-batteri helt op. Har man behov for strøm til en fuld dag kan det klares på imponerende 15 minutter, som er 120 pct. hurtigere, end det var muligt med forgængeren OnePlus Nord. 

OnePlus Nord 2T 5G har en certificering fra TÜV Rheinland for sikker og hurtig opladning og anvendelse. Derudover kommer den med ni indbyggede temperatursensorer, der sikrer en ideel og tilpas kølig temperatur i realtid under hele opladningen.

Fotomuligheder i topklasse

OnePlus Nord 2T 5G er udstyret med et kraftigt triplekamera på bagsiden, der består af en 50 MP Sony IMX766-sensor med optisk billedstabilisering, et 8 MP ultravidvinkelkamera med et synsfelt på 120° samt en 2 MP monoobjektiv.

Sonys 50 MP IMX766 er nøje udvalgt på grund af dets 1/1.56 tommer store sensorer, 1.0um pixelstørrelse samt understøttelse af OIS. Og takket være en opdateret Nightscape-funktion samt AI-funktioner i chipsettet fra MediaTek er smartphonen den bedste nogensinde fra OnePlus til at skyde skarpe og detaljerede billeder selv i omgivelser med svagt lys. 

Derudover tilbyder de imponerede kamerafunktioner optagelse af slowmotion-video med høj billedhastighed på op til 960 fps, der gør det muligt at fange hurtige bevægelser uden at gå ned på detaljegraden.

På forsiden er OnePlus Nord 2T 5G udstyret med et 32 MP kamera, hvilket er det samme, man finder på OnePlus 10 Pro 5G. Selfie-kameraet har elektronisk billedstabilisering (EIS) og en AI-algoritme, der gør fotos og videoer endnu skarpere. 

Hurtig, stabil og med stor flot skærm 

OnePlus Nord 2T 5G kommer med et MediaTek Dimensity 1300 chipset, der med sin octa-core processor byder på en hastighed på op til 3 GHz samt et yderst effektivt strømforbrug og temperaturkontrol med HyperEngine 5.0, der gør smartphonen perfekt til gaming.

Chipsettet kommer med op til 12 GB LPDDR4X RAM og op til 256 GB UFS 3.1-lagerplads, der sikrer en hurtig og gnidningsfri oplevelse. 

Desuden understøtter OnePlus Nord 2T 5G Wi-Fi / Bluetooth Hybrid 2.0 teknologi, der giver en stabil datahastighed. Den 6,43” store FHD+ AMOLED-skærm med en opdateringsfrekvens på 90 Hz gør brugen af smartphonen nem og intuitiv, ligesom understøttelsen af HDR10+ gør det muligt at se film og andet indhold fra streamingtjenester i fængende farver, der giver en fordybende oplevelse.

OnePlus Nord 2T 5G kommer med OxygenOS 12.1 og Android™12 og vil over tid modtage to større Android-opdateringer og i alt tre års sikkerhedsopdateringer. 

Elegant design, der ligger godt i hånden 

Med et slankt design på bare 8,2 mm i tykkelsen og en vægt på kun 190 g ligger OnePlus Nord 2T 5G suverænt godt i hånden. Den kommer i de to farvevarianter Gray Shadow og Jade Fog, hvor Gray Shadows matterede og mørke finish gør den mere modstandsdygtig over for sved og fingeraftryk, mens Jade Fogs blanke grønne finish tilbyder forskellige nuancer og look afhængig af lys og vinkel.

Pris og tilgængelighed  

OnePlus Nord 2T 5G bliver sat til salg den 24. maj, men kan forudbestilles allerede fra den 19. maj på OnePlus.com og hos forhandlerne Telia, Call Me, Telenor, CBB, 3, Oister, Elgiganten, Power og Proshop. OnePlus Nord 2T 5G 8GB+128G har en vejledende udsalgspris på 3.299 kr., mens prisen er 3.899 kr. for OnePlus Nord 2T 5G 12GB+256GB.

 Red Cable Club-medlemmer, der køber OnePlus Nord 2T 5G  via OnePlus.com, kan se frem til tre gange så mange RedCoins.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G – en driftsikker smartphone til underholdning på farten

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G er en kraftfuld smartphone, der bl.a. kommer med et hurtigt og energibesparende chipset, et stort batteri med hurtig opladning samt en 120 Hz-skærm. Derudover kommer den med OxygenOS 12.1, understøtter 5G og byder på populære funktioner – kendt fra OnePlus Nord CE-serien – herunder det velkendte 3,5 mm-jackstik og op til 1TB udvidet lagerplads via microSD. 

21 timers YouTube-videoer på en enkelt opladning
OnePlus Nord CE 2 Lite 5G er udstyret med en Snapdragon® 695 5G octa-core CPU, der leverer en hastighed på op til 2,2 GHz. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G kommer derudover med en Qualcomm® Adreno™ 619 GPU, som har en 30 pct. bedre ydeevne end sin forgænger, 8 GB LPDDR4X RAM og 128 GB lagerplads.

Det store 5.000 mAh- batteri i OnePlus Nord CE 2 Lite 5G gør også denne smartphone ideel til spil, streaming og mange timers daglig brug på sociale medier. På én og samme opladning kan OnePlus Nord CE 2 Lite 5G  fx streame 21 timers YouTube-videoer, ligesom brugeren kan nå at gennemføre 23 sammenhængende runder à 30-minutters varighed pr. spil af det populære Battle Royale-spil PUBG Mobile. 

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G er også udstyret med det effektive SUPERVOOC-opladningssystem, der med de 33W oplader batteriet fra 1-50 % på kun 30 minutter. 

På forsiden af OnePlus Nord CE 2 Lite 5G  sidder der en 6,59” FHD+ LCD-skærm med en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Tilsammen giver det brugeren en yderst behagelig og strømbesparende skærmoplevelse. OnePlus Nord CE 2 Lite 5G understøtter HyperBoost Gaming Engine med funktioner såsom General Performance Adapter (GPA) og Frame Stabilizer, hvilket giver en mere stabil og responsiv spiloplevelse.

Smartere kameraer
På bagsiden af OnePlus Nord CE 2 Lite 5G  finder man et triplekamerasystem, der med en 64 MP hovedsensor gør det muligt at tage skarpere billeder med minimal sløring og støj. Hovedsensoren arbejder sammen med et 2 MP depth-assist kamera for at sikre, at billeder i portrættilstand har fremragende dybde, knivskarp klarhed og præcist skitserede motiver. 

På forsiden finder man et 16 MP kamera med elektronisk billedstabilisering (EIS), hvilket giver klarere og mere rolige billeder under udfordrende forhold. Med Dual-View Video giver OnePlus Nord CE 2 Lite 5G brugerne mulighed for at optage med både det forreste og det bagerste kamera på samme tid, hvilket åbner en perlerække af kreative muligheder, når man filmer. 

Fængende design

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G fås i to iøjnefaldende farver – Blue Tide og Black Dusk – der begge er fingeraftryks- og pletafvisende. Blue Tide har farver changerende i  blå og gul, mens Black Dusk har en mørk, matsort finish. Kanterne på OnePlus Nord CE 2 Lite 5G er fladere, hvilket sammen med den slanke 8,5 mm-konstruktion gør det behageligt at holde enheden i længere tid, både vandret og lodret.

OxygenOS 12.1

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G er forudinstalleret med OxygenOS 12.1 og vil modtage to Android™-opdateringer og tre års Android-sikkerhedsopdateringer.

Pris og tilgængelighed

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G bliver sat til salg den 24. maj, men kan forudbestilles allerede fra den 19. maj på OnePlus.com hos forhandlerne Telia, Call Me, Telenor, CBB, Elgiganten, Power og Proshop til en vejledende udsalgspris på 2.499 kr.

Red Cable Club-medlemmer får tre gange så mange RedCoins, når de køber OnePlus Nord CE 2 Lite 5G via OnePlus.com.

OnePlus Nord Buds – trådløs og krystalklar lyd til hele dagen

Med de nye OnePlus Nord Buds udvider OnePlus deres produktportefølje i Nord-familien og leverer fremragende lydteknologi til en konkurrencedygtig pris. OnePlus Nord Buds tilbyder bl.a. 12,4 mm dynamiske titanium-drivere, Dolby Atmos-understøttelse og 30 timers batterilevetid på bare en enkelt opladning.  

Fremragende lydoplevelse
OnePlus Nord Buds er udstyret med 12,4 mm titanium dynamic-drivere, der er særligt udvalgt af OnePlus’ ingeniører for deres fyldige bas og knivskarpe diskant. OnePlus Nord Buds understøtter – ligesom OnePlus Buds Z2 – rumlig lydteknologi fra Dolby Atmos, der leverer 3D-lydoplevelser til kompatible film, musik eller spil. 

Nord Buds er samtidig udstyret med fire mikrofoner, der filtrerer uønsket baggrundsstøj fra under opkald, hvilket styrkes yderligere af AI-drevne støjreduktions-algoritmer, der reducerer vindstøj, hvilket giver mulighed for krystalklare opkald under alle forhold.

Lang batterilevetid og hurtig opladning
På bare en enkelt opladning giver OnePlus Nord Buds i alt 30 timers brugstid fordelt mellem hovedtelefonerne og det medfølgende etui. Det er nok til en hel dag med musik, spil eller de nyeste Blockbusters. Selve høretelefonerne kan spille i op til 7 timer på en opladning, og med hurtig opladning kan brugerne få hele 5 timers lydafspilning efter blot 10 minutters opladning.

Sved- og vandresistente
OnePlus Nord Buds har et flot og ergonomisk design, så brugerne komfortabelt kan lytte i timevis. Høretelefonerne kommer i farvevarianten Black Slate, som har et flot metallisk udseende. OnePlus Nord Buds er derudover IP55-klassificeret mod vand og sved og har samtidig en nanobelægning, der beskytter mod rust. 

Problemfri tilslutning
OnePlus Nord Buds er udstyret med Bluetooth 5.2, som reducerer forsinkelser på helt ned til 94 ms. OnePlus-brugere kan med fordel anvende OnePlus Fast Pair for straks at forbinde Nord Buds med deres enhed. De brugere, der ikke har en OnePlus-smartphone, kan nemt downloade HeyMelody-appen på andre Android-enheder fra Google Play Store for at komme i gang.

Pris og tilgængelighed
OnePlus Nord Buds bliver sat til salg den 24. maj, men kan forudbestilles allerede fra den 19. maj på OnePlus.com. OnePlus Nord Buds har en vejledende udsalgspris på 399 kr.

Læs mere: Anmeldelse af OnePlus 10 Pro

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.