iPhone 14-lanceringsdatoen er netop tippet af Apple-lækker – plus meget mere

iphone 14
Kilde: Technizo Concept/Let's Go Digital

Alle Apple-fans, bør skrive 13. september ind i deres kalender. Det er på denne dato, at iPhone 14-begivenheden er blevet nævnt at skulle finde sted. Og man kan forvente meget mere.

Disse oplysninger kommer fra iDropNews, drevet af en forholdsvis pålidelig lækker LeaksApplePro, som hævder at have hørt, at Apple vil være vært for en begivenhed i årets “uge 37”, som er ugen, der starter den 12. september. Da Apple plejer at holde begivenheder på en tirsdag, går de dermed ud fra, at Apple-begivenheden bliver holdt den 13. september 2022.

Der er bestemt en vis troværdighed bag dette rygte, da Apple har tendens til at komme med iPhone-relaterede annonceringer i september. iPhone 13-serien blev afsløret sidste år den 24. september. Ligesom de seneste Apple-begivenheder kan vi forvente, at showcasen bliver virtuel, komplet med smarte videoer og demonstrationer på scenen.

iPhone 14 and iPhone 14 Pro

Ved denne begivenhed i september kan vi forvente at se iPhone 14, som er tippet til at ligne iPhone 13, men får en ny skærmstørrelse i form af iPhone 14 Max. Der kommer tilsyneladende ingen mini-version. Begge telefoner skulle eftersigende beholde A15 Bionic-chipsættet.

iPhone 14 Pro og 14 Pro Max er de telefoner, der skulle få de største ændringer. Det berygtede skærmhak forventes endeligt at blive fjernet til fordel for pille- og hulformede udskæringer til det frontvendte kamera og Face ID-sensorer. En helt ny A16 Bionic-chip forventes, ligesom kameraopgraderinger, inklusive en 48 MP hovedsensor.

AirPods Pro 2

iPhones er dog ikke de eneste enheder, der forventes at blive vist frem. LeaksApplePro hævder, at den længe ventede AirPods Pro 2 endelig vil få deres debut, med et nyt design og byder på tabsfri lyd og “state-of-the-art” aktiv støjreducerende teknologi.

AirPods Pro 2 vil være den største innovation inden for trådløse øretelefoner, siden de originale AirPods blev introduceret i 2016,” siger LeaksApplePro. “De understøtter tabsfri lyd takket være et nyt codec, har et stilløst design og avanceret støj-afvisende teknologi.”

LeaksApplePro foreslog, at øretelefonerne kunne tage et USB-C-opladningsetui i brug, men andre rygter siger, at Apple vil tage springet til USB-C AirPods i 2023; lækeren hævder at vide, at der findes USB-C-prototyper hos Apple.

Apple Watch 8

Apple Watch 8 forventes også at blive vist frem sammen med et nyt Apple Watch SE og et Extreme Edition smartwatch. Sidstnævnte menes at være en robust version af Apple Watch, mens de to førstnævnte smartwatches er tippet til at få interne opdateringer og potentielt flade kanter, men intet større redesign.

Nye Mac’er?

Endelig hævder LeaksApplePro at have hørt, at nye MacBooks kommer til efteråret, sandsynligvis MacBook Air 2022, MacBook Pro 2022 og Mac mini 2. Men leakeren forventer ikke, at disse bliver vist frem ved begivenheden i september; vi regner med, at en separat efterårsbegivenhed, sandsynligvis i oktober, vil tjene som et nyt Mac-udstillingsvindue.

Apple-efterårsbegivenhed: Fremtidsudsigter

Kort sagt ser det ud til, at iPhone-lanceringen i september kan blive travl. Vi håber, at de ændringer, Apple kan bringe til sine kerneenheder, er nok til virkelig at imponere, især på telefonfronten, da den næste iPhone skal op imod den fremragende Samsung Galaxy S22-serie, hvor Galaxy S22 Ultra er en af de bedste Android-telefoner, der findes.

Baseret på rygterne er det muligt, at AirPods Pro 2 kan stjæle rampelyset fra iPhone 14, men vi må vente og se.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.