Apple annoncerer Digital WWDC 2022-begivenhed

Tim Cook

Apple afholder deres årlige udviklerkonference igen til sommer.

WWDC 2022 er planlagt til at starte i juni, hvilket gør det til den 33. Worldwide Developers Conference. Det er endnu en gang en online affære, uden fysisk fremmøde for pressen på grund af COVID-19. WWDC 2020 og WWDC 2021 blev begge afholdt digitalt af samme grund. Men i modsætning til tidligere år planlægger Apple at holde en separat visning for udviklere og studerende på Apple Park for at se keynote og andre præsentationer. Pladsen vil være begrænset.

Hvad er WWDC?

Hvert år, normalt om sommeren, afholder Apple en udviklerkonference for at annoncere kommende store softwareopdateringer til alle deres platforme. Nogle gange viser de også ny hardware. Alle forbruger annonceringerne bliver lavet i løbet af en Day One keynote, der livestreames online, selvom Apple har en tendens til at holde andre præsentationer, som udviklere og studerende kan se. Ideen bag hele konferencen er at få udviklere opdateret omkring Apples seneste udviklinger, så de kan forberede og opdatere deres apps tilstrækkeligt. Det giver også partnere en idé om, hvad Apple er på vej med.

Hvornår er WWDC 2022?

WWDC 2022 starter mandag den 6. juni og slutter fredag den 10. juni.

Hoved-annonceringerne finder sted på dag ét (6. juni 2022) kl. 19.00 CEST.

Sådan ser du WWDC 2022

Apple vil livestreame deres vigtigste keynote på YouTube. Nedenfor er nogle andre steder, hvor du kan den.

Efter keynoten vil Apple også være vært for State of the Union-præsentationer for udviklere og studerende. Detaljer om disse sessioner vil blive gjort tilgængelige på et senere tidspunkt, inklusive hvordan man deltager i dem.

Hvad kan man forvente af WWDC 2022

Apple forventes at introducere kommende store softwareopdateringer til alle deres platforme. Det betyder, at vi bør se tidlige demoer af iOS 16, iPadOS 16, macOS 13, tvOS 16 og watchOS 9. Efter at have afsløret disse softwareopdateringer, vil Apple sandsynligvis tilbyde beta-forhåndsvisninger, som udviklere kan teste forud for deres fulde udgivelse.

Hvad angår hardware-annonceringer, er disse blevet mere og mere sjældne på WWDC. Men man ved aldrig – der er rygter om, at virksomheden kunne introducere sit længe rygtede AR/VR-headset, for at give udviklere en chance for at skabe oplevelser for enheden forud for dens lancering.

Læs mere: Bedste iPhones lige nu

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.