OnePlus viser det første officielle Nord N20-billede sammen med nogle specifikationer

Nu hvor OnePlus endelig har fået udgivet OnePlus 10 Pro, er det tid til at gå videre til den næste lancering på virksomhedens liste. Denne gang forventer vi en mere budgetvenlig affære sammenlignet med 10 Pro.

Den pågældende telefon er OnePlus Nord N20. Som med tidligere Nord-enheder delte OnePlus nogle eksklusive billeder og specifikationer med PCMag. Du kan se det officielle billede ovenfor.

Ikke overraskende ser telefonen identisk ud med de lækkede gengivelser, som blev delt af den pålidelige lækker Steve Hemmerstoffer tilbage i november. Telefonen har en kasseformet form, der minder om den seneste iPhone.

OnePlus delte også nogle specifikationer.

OnePlus Nord N20: Officielle specifikationer

Når det kommer til skærmteknologi kommer Nord N20 med en 6,43-tommer AMOLED-skærm med en 60Hz opdateringshastighed og en FHD+ opløsning. Der vil også være en fingeraftryksscanner på skærmen.

Læs også: Opgraderinger til OnePlus Nord 2T

Det faktum, at skærmen kommer med 60Hz i stedet for 90Hz, er en smule mærkeligt, taget i betragtning af at Nord N10 havde en 90Hz-skærm. OnePlus gav ikke en direkte grund til hvorfor, men det kom sandsynligvis til et valg mellem en 60Hz AMOLED eller en 90Hz LCD, og OnePlus valgte det første.

OnePlus bekræftede også, at telefonen kommer med en SuperVOOC hurtig-opladning. Det blev dog ikke afklaret, hvad hastigheden ville være. Det er muligt, at telefonen kunne have de samme 65W-hastigheder som OnePlus 9-serien, men det er uklart i øjeblikket.

Det er alt for nu i forhold til bekræftede OnePlus Nord N20-specifikationer. Andre rygter omfatter en Qualcomm Snapdragon 695, et 48MP + 8MP bagkamera, 6GB RAM og 128GB lagerplads. Det forlyder også, at telefonen måske kommer med Android 11 i stedet for Android 12.

Vi finder ud af alt, hvad der er at vide, når OnePlus lancerer telefonen senere i april 2022.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.