Ny Apple Mac mini M3 er angiveligt på vej

Mac mini

Det ser ud til, at der er begyndt at blive testet på en ny udgave af Mac mini hos Apple ifølge friske rapporter fra en industriinsider.

I ‘Power On’-nyhedsbrevet hævder Bloombergs Mark Gurman, at der arbejdes på flere nye Mac’er hos Apple, som alle har den kommende Apple M3-chip.

Virksomhedens seneste chip bruger angiveligt den avancerede TSMC 3nm-proces, som, hvis det er rigtigt, gør Apple til den første til at bruge denne avancerede proces-teknologi.

Gurman har allerede udtalt, at “adskillige næste generations maskiner er under test, herunder “nye iMac’er, såvel som entry-level og high-end MacBook Pros.”

Nu rapporterer Bloomberg-journalisten, at endnu en model er startet med test. Denne kører en basisversion af M3-chippen. Og på grund af rygternes specifikationer for denne enhed, kunne det godt være en M3-drevet Mac mini.

Mac mini M3: Potentielle specifikationer

Specifikationsmæssigt ser den ud til at have 8 CPU-kerner “bestående af fire effektivitetskerner og fire ydeevnekerner.” Det hævdes, at denne nye størrelse også har 10 GPU-kerner og 24 GB systemhukommelse.

Hvis Gurmans kilder er nøjagtige, kører denne tidlige version af den nye Mac mini M3 macOS Sonoma 14.1 – som vil være den første store opdatering til Apples kommende operativsystem.

Ifølge tredjeparts udviklerlogfiler, der er delt med Gurman, er følgende M3 Macs også i øjeblikket under udvikling:

  • M3 13-tommer MacBook Air (kodenavn Mac 15,1 og J513 / J613)
  • M3 15-tommer MacBook Air (kodenavn Mac 15,2 og J515 / J615)
  • M3 13-tommer MacBook Pro (kodenavn Mac 15,3 og J504)
  • M3 iMac (kodenavn Mac 15,4, Mac 15,5, J433 og J434)
  • M3 Pro og M3 Max 14-tommer og 16-tommer MacBook Pros (kodenavn Mac 15,7, Mac 15,8, J514 og J516)
  • Mulig M3 Mac mini (kodenavn Mac 15,12)

Hvis de forskellige kilder viser sig at være rigtige, kunne vi se den første M3 MacBook lancering i oktober (potentielt endda nogle af modellerne ovenfor).

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.