
Hvis du tidligere har blokeret et telefonnummer eller en kontakt på din iPhone eller iPad, kan du fjerne blokeringen igen i Indstillinger. I iOS 26 har Apple samlet listen over blokerede kontakter under Anonymitet & sikkerhed.
Fjern blokering i iOS 26
- Åbn Indstillinger.
- Tryk på Anonymitet & sikkerhed.
- Tryk på Blokerede kontakter.
- Vælg den kontakt, du vil åbne for igen, og tryk på Fjern blokering af kontakt. Du kan også bruge Rediger og fjerne kontakten fra listen.
Hvis du bruger en ældre iOS-version
På iOS 18 og ældre ligger listen typisk under den app, der håndterer kommunikationen, eksempelvis Indstillinger > Telefon > Blokerede kontakter. Apple har derfor flyttet denne indstilling i nyere iOS-versioner.
Hvad sker der, når du fjerner blokeringen?
Kontakten kan igen ringe og sende beskeder til dig. Beskeder eller opkald, som blev blokeret tidligere, bliver ikke efterfølgende leveret som en historisk kø. Hvis du kun vil undgå ukendte opkald eller spam, kan andre filtreringsfunktioner være mere passende end at blokere en bestemt kontakt.
Hvordan blokerer du personen igen?
I iOS 26 kan du gå tilbage til Indstillinger > Anonymitet & sikkerhed > Blokerede kontakter og vælge Tilføj blokeret kontakt. Personen får ikke en notifikation om, at vedkommende er blevet blokeret.
Hvis din iPhone viser andre menuer end dem ovenfor, kan du kontrollere din iOS-version under Softwareopdatering og eventuelt opdatere iPhone.

Be the first to comment