OnePlus 11 får Android 14 senere i september

OnePlus-11

OnePlus har bekræftet udrulningsdatoen for sin Android 14-baserede OxygenOS 14-software. Virksomheden har lovet, at den stabile opdatering med den nye version af Android skulle begynde at nå ud til kunder den 25. september. I mellemtiden har vi stadig ikke en bekræftet Android 14-udgivelsesdato fra Google, så der er stadig chancer for, at OnePlus kan forsinke udrulningen afhængigt af, hvornår Google selv planlægger at frigive den stabile Android 14-opdatering.

Ikke desto mindre siger OnePlus, at OxygenOS 14 vil være et af de første operativsystemer, der udgives baseret på Android 14. Opdateringen vil introducere, hvad OnePlus kalder “Trinity Engine” – en proprietær ydeevneplatform.

OnePlus siger, at seks underliggende teknologier udgør Trinity Engine, inklusive CPU-vitalisering, RAM-vitalisering, ROM-vitalisering, HyperBoost, HyperTouch og HyperRendering. Kombineret forventes disse teknologier at levere “strømforbrugseffektivitet, bedre multi-tasking-kapacitet og mere varig hurtig og jævn oplevelse.”

OxygenOS 14 tilgængelighed

Der er endnu ikke noget bud på, hvilke OnePlus-telefoner, der bliver de første til at få OxygenOS 14-opdateringen. Logikken vil sige, at OnePlus 11 ville være først i rækken. Virksomheden kører også lukkede beta-programmer til OnePlus Nord 3, så den bør også modtage den stabile opdatering, når den er tilgængelig.

OnePlus siger, at de vil kickstarte et åbent beta-program til Android 14, inden de ruller den stabile opdatering ud den 25. september. Et lukket Android 14-beta-program vil også starte til OnePlus 10 Pro i de kommende dage.

Virksomheden forventes også at lancere sin første foldbare telefon, OnePlus Open, i løbet af de kommende måneder. Den skulle ideelt set debutere med Android 14 ombord, hvis OnePlus frigiver den stabile software, før telefonen kommer på markedet.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.