Android 14 udgivelsesdato: Hvornår lanceres det?

Android

Det er seks måneder siden, Google udgav Android 13 til offentligheden, og nu forbereder virksomheden sig på at komme videre med den næste udgave af styresystemet – Android 14. Google har afsløret deres Android 14-tidslinje, og den ligner meget den teknologigiganten havde til Android 13.

I dag har Google frigivet den første udvikler-preview-build af Android 14. At dømme ud fra organisationens Android 14-udgivelsesdato-grafik, ser det ud til, at der vil være mindst en mere udvikler-preview. Efter disse forhåndsvisninger vil der være et par beta-udgivelser, før den endelige udgivelse sker. Som du kan se, forventer Google at nå platformstabilitet engang i juni.

Android 14 tidslinje

Da Android 14-udgivelsesplanen er så lig Android 13’s, er det rimeligt at antage, at Google vil følge en lignende tilgang. Sidste år havde Google to udvikler-forhåndsvisninger og otte beta-udgivelser til Android 13, før de lancerede den officielle opdatering. Hvis Google gør noget lignende i år, er der en god chance for, at vi kan se en Android 14-udgivelse engang i august. Der er dog ingen garanti for, at der ikke vil være forsinkelser.

Med hensyn til hvilke telefoner der får Android 14, kan du forvente alle versioner af Pixel, der endnu ikke har nået deres store OS-opdateringsgrænse, hvilket er hver Pixel efter og inklusive Pixel 4a 5G.

Android 14-udgivelsesdatoen for Pixel vil sandsynligvis gå forud for andre, som altid. Det er dog lidt vanskeligere at forudsige Android 14-udgivelsesdatoen for Samsung. One UI 5 var den hurtigste OS-udgivelse, Samsung har lavet, og virksomheden har sagt, at de ønsker, at den næste opdatering skal være endnu hurtigere.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.