Hvornår kommer Android 13 til din smartphone?

Android-13

Android 13 har været tilgængelig som offentlig beta for alle med en kvalificeret enhed. Nu ruller den næste store softwareopdatering til Googles Android-mobiloperativsystem officielt ud, startende med Googles egne Pixel-telefoner. Men den officielle udgivelse af Android 13 til enheder fra andre producenter sker først senere i år. Hvis du er forvirret over dette, skal du ikke bekymre dig. Techtilalle har gjort det overskueligt at forstå.

Tjek nedenfor efter dit smartphone-mærke. Hvis det er på listen, kan din telefon køre en form for Android 13 – uanset om det er en beta eller den nye officielle udgivelse.

Hvornår vil Android 13 være tilgængelig?

Fra den 15. august 2022 får Pixel 4-, Pixel 5- og Pixel 6-enhederne Android 13 som en gratis trådløs softwareopdatering. Eller, hvis du er klar til at installere Android 13 på din Pixel nu, er OTA-billederne tilgængelige her.

Husk, at Google udgav Android 13-udvikler-forhåndsvisningen, som udviklere kunne teste i februar, og så begyndte beta-udgivelserne i foråret.

“Denne måned vil alle understøttede Pixel-enheder, der kører Android 12, modtage Android 13-softwareopdateringen, som begynder at rulle ud for de fleste brugere i dag. Udrulningen vil fortsætte i løbet af de næste par uger afhængigt af operatøren. Brugere vil modtage en notifikation, når OTA’en bliver tilgængelig for deres enhed”, lyder en Google-supportside til Android 13. “Tjek din Android-version og opdater for at modtage den nyeste software.”

Android 13 vil med tiden være tilgængelig for de fleste nyere Android-telefoner og de nyeste og kommende Android-telefoner. Softwareopdateringen forventes at ankomme senere i år til enheder fra andre producenter, herunder Asus, HMD, Motorola, OnePlus, Oppo, Realme, Sony, Xiaomi og Samsung. Nu er det tid til at finde ud af, om din telefon vil blive understøttet.

Hvornår får din telefon Android 13?

Så snart de mest populære Android-telefonproducenter annoncerer, hvornår de planlægger at understøtte og udrulle Android 13 til deres telefoner, vil vi opdatere siden med de seneste oplysninger.

Asus

Engang senere i år i 2022 sagde Google, at Android 13 vil komme til dine “favorit-enheder” fra Asus – formentlig Zenfone- og ROG-telefonserien.

Google Pixel telefoner

Fra den 5. august 2022 vil nyere Pixel-telefoner modtage den officielle udgivelse af Android 13. Men Pixel 3-serien og tidligere får den ikke. (Den offentlige beta var også kun tilgængelig for Pixel 4 og nyere.)

 • Pixel 4 (XL)   
 • Pixel 4a
 • Pixel 4a (5G)
 • Pixel 5
 • Pixel 5a (5G
 • Pixel 6
 • Pixel 6 Pro
 • Pixel 6a

HMD

Engang senere i år i 2022 sagde Google, at Android 13 vil komme til dine “favorit-enheder” fra HMD – specifikt Nokia-telefoner.

Motorola

Engang senere i år i 2022 sagde Google, at Android 13 vil komme til dine “favorit-enheder” fra Motorola. Vi formoder, at Razr- og Edge-serien som minimum vil være blandt de understøttede enheder.

OnePlus telefoner

Engang senere i år i 2022 sagde Google, at Android 13 vil komme til dine “favorit-enheder” fra OnePlus. Android 13 offentlige beta blev gjort tilgængelig på nogle få ikke-Google-telefoner, som OnePlus 10 Pro.

Oppo telefoner

Engang senere i år i 2022 sagde Google, at Android 13 vil komme til dine “favorit-enheder” fra Oppo. Android 13 offentlige beta blev gjort tilgængelig på Oppo Find X5 Pro.

Realme telefoner

Engang senere på året i 2022 sagde Google, at Android 13 vil komme til dine “favorit-enheder” fra Realme. Android 13 offentlige beta blev gjort tilgængelig på Realme GT 2 Pro.

Samsung

Engang senere i år i 2022 sagde Google, at Android 13 vil komme til dine “favorit-enheder” fra Samsung.

Husk Samsung lancerede sit eget Android 13 One UI 5.0 beta-program i august 2022 med understøttelse af Galaxy S22-serien, Galaxy S21-serien, Galaxy Z Fold-serien og Galaxy Z Flip-serien.

Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) får Android 13 i første halvdel af 2023. Mærket udsendte en erklæring, der afslørede dette i august 2022, lyder det:

“Med hensyn til Android 13, vil den blive lanceret for Phone 1-brugere i første halvdel af 2023. Inden udgivelsen ønsker vi at finjustere softwareopgraderingen med Nothings hardware.

Xiaomi telefoner

Engang senere på året i 2022 sagde Google, at Android 13 vil komme til dine “favorit-enheder” fra Xiaomi.

Det forlyder, at Xiaomi vil annoncere MIUI 14 den 16. august, og at den vil blive rullet ud til en række forskellige modeller på tværs af sine egne telefoner såvel som Redmi- og Poco-modeller. Disse omfatter angiveligt:

 • Xiaomi 12S series phones
 • Xiaomi 12 series
 • Xiaomi 11T and Mi 11 series
 • Redmi K40, K30 series
 • Redmi Note 11 and Redmi Note 10 series

Læs mere: Bedste Android-telefoner lige nu

About Anders Buhl 460 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.