OnePlus bekræfter, at der kommer en ny prisvenlig telefonserie

Vi har vidst i et stykke tid nu, at OnePlus arbejder på OnePlus Z eller OnePlus Nord-smartphonen. Denne telefon forventes at være en mellemklassetelefon på linje med 2015’s OnePlus X.

Nu har OnePlus annonceret på sit forum, at de arbejder på en “ny, mere overkommelig smartphone-produktserie.” De tilføjer, at der er mange mennesker, der ønsker en telefon med en “mere tilgængelig” pris.

Den nye OnePlus serie ser umiddelbart ud til at være tilgængelig i Danmark.

“Som vi altid har gjort, når vi prøver noget nyt, vil vi starte relativt småt med denne nye produktserie ved først at introducere den i Europa og Indien. Men bare rolig, vi søger også at bringe mere prisvenlige smartphones til Nordamerika i den nærmeste fremtid,” bemærkede virksomheden på sit forum.

OnePlus afsluttede indlægget ved at dirigere brugerne til en privat Instagram-konto med det interessante ‘OnePlusLiteZThing’.

Det er også værd at bemærke, at OnePlus omtaler dette som en ny produktserie, hvilket tyder på, at dette ikke er en engangstelefon som OnePlus X. Dette kan betyde, at OnePlus Z/OnePlus Nord er en årlig affære ligesom deres primære OnePlus flagskibe.

Under alle omstændigheder er den billigere OnePlus-telefon tippet til at tilbyde et Snapdragon 765-chipsæt, quad-bagkameraer, en 90Hz-skærm og 30W opladning. Her håber vi, at prisen er lige så imponerende som disse tilsyneladende specifikationer.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.