Lydstyrkeknapperne på Google Pixel 7 falder af – her er hvad vi ved

Google Pixel 7 er en af de bedste Android-telefoner, du kan købe, og Google Pixel 7 Pro er en af de bedste telefoner. Men enhederne er ikke uden problemer. Vi har allerede rapporteret om en række problemer, der påvirker begge Pixel 7-modeller siden lanceringen, men der er en mere at tilføje til listen – lydstyrkeknapperne falder af.

Android Central skrev om problemet tidligere på ugen og afslørede, at de havde førstehåndserfaring med, at lydstyrkeknapperne faldt af. At dømme ud fra billeder ser der ikke ud til at være nogen form for yderligere skade, bare at lydstyrkeknappen er helt afbrudt fra siden på Pixel 7 Pro.

De er heller ikke de eneste, der har rapporteret om dette problem. En hurtig søgning i Google Pixel subreddit afslører, at flere brugere har haft problemer med, at lydstyrkeknappen faldt af Pixel 7 og Pixel 7 Pro – både som selvstændige indlæg og kommentarer til andre tråde. Der er også flere Google Support-tråde vedrørende problemet.

Mens mange mennesker rapporterer, at Google erstatter dette problem under garantien, er det en virkelig mærkelig fejl at opleve på, hvad der stadig er en ret ny telefon – og et stort besvær, hvis det betyder at sende telefonen tilbage til Google. Mindst én bruger hævder, at Google har bedt dem tage deres telefon med til en nærliggende reparationsbutik, blot for at få at vide, at dele ikke var tilgængelige på grund af, at Pixel 7 Pro var for ny. Det er mildest talt mindre end ideelt.

Nogle brugere har rapporteret, at de har været i stand til at trykke lydstyrkeknappen ind igen, forudsat at den ikke forsvandt efter at være faldet af, men dette føles tilsyneladende ikke særlig sikkert. Andre har dog sagt, at det ikke er muligt.

Det er ikke helt klart, hvorfor dette sker, især da Pixel 7’s lydstyrkeknap ikke er så forskellig fra den, der findes på andre telefoner – inklusive dem som Pixel 6. Desværre er det et hardwareproblem, den eneste permanente løsning er at indgive et garantikrav hos Google og få rettet knappen professionelt.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.