OnePlus 12R-specifikationer lækket

OnePlus-12R-Leaked-billede

Vi venter spændt på OnePlus 12R‘s ankomst til Danmark sammen med OnePlus 12, og foreløbige spec-lækager peger på, at telefonen kunne blive en yderst solid telefon i mellemklassen. Nu har en ny lækage forstærket dette.

Tipper Max Jambor postede en liste over OnePlus 12R-specifikationer på X, og vi ser masser af tidligere lækkede specifikationer her. Dette inkluderer en 6,78-tommer LTPO-skærm, et Snapdragon 8 Gen 2-chipsæt og et 5.500 mAh batteri med 100W kablet opladning. Jambor hævder også, at telefonen vil have en 50MP hoved/8MP ultrabred/2MP makroopsætning.

Lækeren tilføjer også et par hidtil usete godbidder, og hævder, at OnePlus 12R vil have 8 GB eller 16 GB LPDDR5X RAM og 128 GB UFS 3.1 eller 256 GB UFS 4.0-lagerplads. Telefonen forventes at være tilgængelig i farverne Iron Grey og Cool Blue.

Dette er ikke de eneste nylige lækager om telefonen. Weibo Digital Chat Station har tidligere bemærket, at enheden vil have lignende skærmlysstyrketal som OnePlus 12, en metalramme og en glasbagside.

OnePlus har allerede bekræftet en lanceringsdato den 23. januar for OnePlus 12 og OnePlus 12R. Så vi har cirka en måned tilbage. Ikke desto mindre tegner den nye telefon sig bestemt til at blive et af de bedre mellemklassetelefoner på papiret.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.