Samsung Galaxy S24 og S24 Ultra-billeder kan nu ses fra alle vinkler

Samsung Galaxy S24 og S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 vil sandsynligvis få sin officielle udgivelse i januar, i det mindste ifølge rygter. Men når udgivelsesdatoen for Galaxy S24 endelig kommer, vil der så være noget tilbage for Samsung at afsløre?

En separat lækage gav os tidligere en detaljeret redegørelse for specifikationerne for hele Galaxy S24-serien, og nu har vi fået flere high-definition billeder af telefonerne.

Først postede Android Headlines flere krystalklare billeder af Galaxy S24 i en række af, hvad der ser ud til at være farverne til telefonen. Billederne er siden blevet fjernet på Samsungs anmodning, sagde Android Headlines i en opdatering.

I mellemtiden afslørede den kendte tipster @MysteryLupin en samling af mere end 80 gengivelser af Galaxy S24-serien. Disse billeder er efterfølgende også forsvundet.

Billederne inkluderer fire farver – Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet og Amber Yellow. Der er også indikationer på, at Samsungs hjemmeside vil have eksklusive farver i blå, grøn og orange, når Galaxy S24 kommer til salg.

Ud over at tydeliggøre farvemuligheder, giver disse nye billeder os også vores bedste overblik over, hvordan den endelige telefon kunne se ud. Det ser ud til, at Galaxy S24 har let afrundede kanter, mens Galaxy S24 Ultra er mere kantet. Skærmen på begge er tilsyneladende flad uden tegn på en kurve – en klar ændring for Ultra-modellen.

Som du kunne forvente, er der et hulkamera placeret på forsiden af telefonen og en trio af kameraer i en vandret linje på bagsiden af S24. S24 Ultra ser ud til at have fire kameraer samt et slot til den medfølgende S-Pen.

Mulige specifikationer

Basseret på de læks, der kom tidligere, forventer vi skærmstørrelser på S24, S24 Plus og S24 Ultra på henholdsvis 6,2, 6,7 og 6,8 tommer. Ændringen i år er angiveligt en meget lysere skærm med en maksimal lysstyrke på 2.600 nits, der langt overstiger, hvad iPhone 15 Pro og Google Pixel 8 Pro tilbyder.

Der har været flere rygter om kameraet, der vil blive inkluderet i S24 og S24 Ultra. Indtil videre ser det ud til, at den almindelige konsensus er, at Galaxy S24 og S24 Plus stort set vil have de samme kameramuligheder som deres forgængere. Begge disse modeller kommer med et 12 MP selfie-kamera, et 50 MP hovedkamera, et 12 MP ultravidvinkelobjektiv og et 10 MP telefotokamera med 3x optisk zoom.

I mellemtiden er der rygter om, at Galaxy S24 Ultra har et 12 MP frontkamera, et 200 MP hovedkamera, et 50 MP 5x teleobjektiv og et 10MP 3x teleobjektiv. Det lækkede spec-ark fra denne uge antyder, at Galaxy S24 Ultra vil have mulighed for at tilbyde 2x, 3x, 5x og 10x brændvidder.

Det er også ret tydeligt fra rapporter, herunder udtalelser fra Samsung selv, at AI vil være et stort fokus for Galaxy S24-familien. Tipsere har foreslået AI-funktioner kendt som Samsung Gauss vil understøtte uovertrufne foto- og videoredigeringsmuligheder, herunder sletning af emner i videoer og generel opskalering. Angiveligt vil S24-serien læne sig op af AI til at oversætte opkald, samle samtaleoplysninger og endda samle noter.

Alt dette vil blive kontrolleret af den nye Snapdragon 8 Gen 3-chip, der sandsynligvis vil drive alle modellerne udgivet i Nordamerika. I Danmark kunne Galaxy S24 og Galaxy S24 Plus have Exynos 2400 i stedet for.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.