OnePlus annoncerer, at de laver et “fuldt tilpasset” mekanisk tastatur

oneplus logo

Selvom OnePlus er bedst kendt som en smartphone-producent, har de ikke været bange for at udforske andre interesseområder, herunder øretelefoner, smartwatches og endda tv’er. Virksomhedens seneste forsøg på at udvide sin portefølje vil dog se skabelsen af et nyt mekanisk tastatur.

OnePlus har annonceret, at de samarbejder med den velkendte mekaniske tastaturproducent Keychron om et nyt projekt. Det nye projekt vil angiveligt være et “fuldt tilpasseligt” tastatur, der udnytter Keychron-teknologien.

Ifølge OnePlus var deres beslutning om at springe ind på markedet for mekaniske tastaturer baseret på, hvad deres fællesskab ønskede. Producenten hævder, at de afholdt flere afstemningsrunder blandt sine brugere, og de besluttede, at et tastatur skulle være det næste produkt, virksomheden skulle forfølge.

Selvom OnePlus har gjort det kendt, at de har til hensigt at lave et mekanisk tastatur, undgik de at give flere detaljer. Så det er ukendt, præcis hvor tilpasseligt tastaturet faktisk vil blive. Vil OnePlus give dig mulighed for at skifte kabinet, monteringsplade og mere? Eller vil det være begrænset til blot at have mulighed for at udskifte taster?

Det ser dog ud til, at vi ikke skal vente for længe på yderligere information. Firmaet oplyser på sin hjemmeside, at flere detaljer vil være tilgængelige den 15. december.

Ud over denne meddelelse afslørede OnePlus også, at de lancerer en ny computerskærm, der udkommer den 12. december. I lighed med tastaturmeddelelsen oplyste selskabet ikke mange detaljer udover skærmens udgivelsesdato.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.