OnePlus foldbare telefon kunne køre en speciel version af OxygenOS

OnePlus Foldbar

I går afslørede lækkeren Max Jambor det mulige navn på OnePlus’ kommende foldbare telefon. Enheden, der forventes at blive kaldt OnePlus Open, siges at komme med en speciel version af OxygenOS. Ifølge Twitter-tipper SnoopyTech vil softwaren blive kaldt “OxygenOS Fold.” Det er sandsynligvis en version, der er skræddersyet til den foldbare telefons formfaktor. Jambor bekræftede også navnet på den nye OxygenOS-version til OnePlus Open ved at kalde lækagen “præcis”.

Det er ingen overraskelse, at OnePlus tilpasser OxygenOS til OnePlus Open. Firmaets moderselskab OPPO har allerede foldbare telefoner som Find N2, der kører en speciel version af ColorOS tilpasset til foldningsdesignet. Softwaren giver brugerne mulighed for at åbne tre apps samtidigt ved hjælp af et flydende vindue. Det muliggør også træk og slip mellem apps, skalerer populære apps til OPPOs “FlexForm”-tilstand og mere.

Da ColorOS og OxygenOS er dybt forbundne og basalt set er udviklet af det samme team, kan du forvente, at OnePlus Open har en meget lignende softwareoplevelse som Find N2.

Den foldbare OnePlus forventes at blive lanceret engang i august. Det kan være omkring samme tidspunkt som den stabile Android 14-udrulning, hvilket gør enheden til en førsteklasses kandidat til at modtage den nye software.

About Anders Buhl 972 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.