Sådan viser du batteriprocent på Android-telefoner

android telefoner

Det er ekstremt praktisk at vide, hvordan du viser din telefons batteriprocent på Android. Nok kan du få et overblik over, hvor lang tid du har tilbage med kun batteriikonet, men nogle gange kan det være svært at se, om ikonet viser f.eks. 30% eller 40%.

Selv på de bedste telefoner kan det gøre en stor forskel. Da vi testede batterilevetiden på Google Pixel 7, varede den 7 timer og 14 minutter eller 434 minutter. Det betyder, at det at være slukket med 10% kan betyde en forskel på næsten 45 minutters brug, hvilket er meget. At kende din nøjagtige batterimængde kan derfor hjælpe dig med at planlægge, hvornår du skal oplade din telefon, så du aldrig løber tør for strøm, når du har brug for det.

Heldigvis er visning af batteriprocent på Android-telefoner omtrent så let, som det bliver, og vi vil her vise dig hvordan. Alt du skal gøre er at læse videre.

Sådan viser du batteriprocent på Android

  1. Åbn appen Indstillinger, og tryk på Batteri.

2. Tryk på knappen Batteriprocent.

Se, vi sagde, at det var nemt. Men det er okay, vi dømmer ikke. Alle har brug for en hjælpende hånd med deres teknologi fra tid til anden, og vi er her for at yde den støtte, uanset hvor stort eller lille problemet er. Derfor har vi også dækket dig med en række andre super nyttige Android-guides. Du kan tjekke vores Tips og Guides sektion ud, hvor der er masser af nyttig information.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.