Apples XR-headset går i masseproduktion i marts 2023

apple headset

Apples mixed reality (XR) headset vil gå i masseproduktion i marts 2023 ifølge den seneste DigiTimes-rapport. Den kinesiske kontraktproducent Pegatron forventes at være hovedleverandøren af enheden. Apple menes at lancere sit XR-headset ved en begivenhed i april 2023, da den første levering vil være meget begrænset.

Rapporten specificerer, at den første levering af XR-headset i det første år vil være et sted mellem 700.000 og 800.000 enheder, hvilket er lavere end tidligere skøn på 2,5 millioner enheder. De lavere forsyningsværdier vil ikke gøre XR-headsettet så rentabelt for leverandørerne, selvom Pegatron og andre vil opfylde disse ordrer, så de kan blive bedre positioneret til fremtidige AR/VR-produkter.

Apple har allerede varemærket Reality One-navnet, som menes at være relateret til deres MX-headset-projekt. Tidligere rapporter foreslog en annoncering i januar 2023 efterfulgt af forudbestillinger i 2. kvartal og åbne salg omkring junis WWDC.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.