Android 13 kommer nu til Galaxy S21-serien

Samsung har allerede bragt One UI 5 til Galaxy S22-serien for et par dage siden, og de spilder ikke tiden med at få den Android 13-baserede opdatering over til sidste års flagskibsfamilie.

Ja, Samsung kommer nu med den stabile One UI 5-opdatering til Galaxy S21-serien, nemlig S21, S21 Plus og S21 Ultra, ifølge SammyFans. Opdateringen har firmwareversionsnummer G99xBXXU5DVJC.

Opdateringen skulle være tilgængelig på flere europæiske markeder lige nu. Så hvis du ikke har modtaget den endnu bør vente et par dage endnu.

Under alle omstændigheder bringer One UI 5 Android 13-funktioner som sprogkontrol pr. app, meddelelsestilladelser, forbedret privatliv og sikkerhed og visuelle justeringer. Samsung bringer også et par egne funktioner, såsom Modes-funktionalitet og videobaggrundsunderstøttelse via Good Lock.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.