Samsung Galaxy S22 får nu Android 13 – her er alle de nye funktioner

Samsung Galaxy S22

Android 13 er i færd med at rulle ud til Samsung Galaxy S22-serien, hvilket bringer Googles seneste styresystem til nogle af de bedste telefoner, du kan købe i dag.

I en tid, hvor leveomkostningerne er stigende, er det godt at teknologien er blevet mere effektiv, da opdateringen af Android 13 til Galaxy S22 ikke bare betyder, at du får nye softwarefunktioner, men opdateringen på de bedste Samsung telefoner tager heller ikke så lang tid som tidligere. Android 13 giver enheder som Samsung Galaxy S22 Ultra-kernesoftwaren, der er på niveau med Google Pixel 7 Pro, endnu et af vores valg til de bedste Android-telefoner.

Når du har hentet Android 13 på Galaxy-telefonen får den også One UI 5 med sig, Samsungs seneste skin til Android. Dette tager basalt set mange af Android 13-funktionerne og tilføjer et strejf af Samsung til dem.

Android 13 på Samsung Galaxy S22

Der er mange opdateringer med Android 13 og One UI 5, men sammen med nogle visuelle tweaks inkluderer bemærkelsesværdige ændringer muligheden for at tilpasse din låseskærm med flere meddelelsesindstillinger og have muligheder som en live forhåndsvisning af, hvad der er i disse meddelelser. Du kan også vælge en anden opkaldsbaggrund for hver kontakt.

Når vi taler om skærme, så er widgets til startskærmen blevet opgraderet, så du kan stable dem for at spare plads på skærmen uden at give afkald på en række praktiske widgets. En sådan widget er den nye smarte forslag, som foreslår, hvilke apps du måske vil bruge, folk du måske vil ringe til og andre nyttige tips baseret på dine telefonbrugsvaner.

En anden Android 13-funktion, jeg er ivrig efter at tjekke ud, er muligheden for at tilføje vandmærker til billeder. Jeg er også begejstret for, at “Food”-tilstanden nu understøttes på S22’s telefotokamera for bedre nærbilleder.

Der er også et væld af strømlinede funktioner, såvel som flere fotoredigeringsfunktioner og produktivitetsjusteringer; disse burde være ideelle, hvis du er en superbruger af Galaxy S22 Ultra og dens S Pen. Og nye sikkerhedsmuligheder, inklusive vedligeholdelsestilstanden, der låser en brugers personlige data, hvis de har brug for at få deres telefon repareret, hvilket tilføjer ekstra ro i sindet til hele Samsung Galaxy-oplevelsen.

Kort sagt, hvis du endnu ikke har Android 13 på din Galaxy S22, så er det helt sikkert værd lige at tjekke en ekstra gang efter opdateringer.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.