Xiaomi 13 Pro-specifikationerne er lækket og de ser ret gode ud

Xiaomi 13 Pro

Nu hvor 2022 nærmer sig enden, er opmærksomheden allerede rettet mod 2023 telefon-annonceringerne, hvor Xiaomi 13 Pro er den seneste til at få lækket nogle oplysninger.

Det seneste Xiaomi-flagskib – Xiaomi 12T Pro – er måske kun lige blevet annonceret for en måned siden, men det betyder ikke, at virksomheden ikke er klar til den næste store ting. Det er sandsynligvis Xiaomi 13 Pro, og en ny lækage ser ud til at have givet os alle detaljer, inklusive hvilke chips og kameraer, vi kan forvente.

Startende med hvilken chip der kommer i den nye Xiaomi 13 Pro, siger lækker Yogesh Brar, at vi kan forvente, at Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 bliver brugt. Den vil angiveligt blive parret med enten 8 GB eller 12 GB RAM afhængigt af den valgte konfiguration, mens lagerpladsen vil variere fra 128 GB til 512 GB.

Med hensyn til opladning siger Brar, at vi skal forvente et 4.800 mAh batteri med understøttelse af 120W hurtig opladning, hvilket sikrer, at købere ikke skal vente på, at deres nye telefon bliver ladet op.

Når det kommer til kamera vil et 50-megapixel hovedkamera få selskab af et 50-megapixel ultrabred, siger Brar, mens en anden 50-megapixel sensor vil klare telefotoopgaver. Et frontvendt 32-megapixel kamera vil håndtere selfies med en Surge C2-chip, der har til opgave at behandle billedet. Leica colour science vil også blive brugt.

Med hensyn til, hvad de fleste mennesker vil bruge deres tid på at se på, peger Brar på en 6,7-tommer 2K-skærm med understøttelse af en dynamisk opdateringshastighed via LPTO-teknologi.

Det er en masse information om en enhed, der ikke er blevet annonceret endnu, men vi bliver stadig nødt til at vente på den officielle afsløring for at kende alle de små, grove detaljer. Det vil sandsynligvis ske omkring det nye år.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.