Sony har nu solgt 25 millioner PS5

ps5

Sony Group Corporation udgav deres indtjeningsrapport for regnskabskvartalet, der sluttede den 30. september, og den afslører, at selskabet solgte deres PlayStation 5-konsol nummer 25 million i perioden. Sony rapporterer 3,3 millioner PS5-konsolleverancer for perioden juli-september og forventer at sælge 18 millioner enheder i alt for 2022, hvilket ville være en stigning på 56% sammenlignet med de 11,5 millioner PS5-salg i 2021.

Der var 45,4 millioner PlayStation Plus-abonnenter i Q2, hvilket er 1,9 millioner færre brugere end på samme tidspunkt sidste år. Netværksservicesektoren, som omfatter PlayStation Plus og PlayStation Network (PSN) annonceindtægter udgjorde i alt 117 milliarder JPY (5,96 milliarder kr.) sammenlignet med 100 milliarder JPY (5,09 milliarder kr.) for et år siden.

De samlede indtægter steg faktisk til JPY 727 milliarder (37 milliarder kr.), drevet af de hævede PS5-konsolpriser fra august. På trods af stigningen i omsætningen faldt overskuddet med 49% fra år til år på grund af det dyre opkøb på 3,6 milliarder USD af Bungie spilstudiet og øgede spiludviklingsomkostninger.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.