Samsung afslører, hvornår Galaxy S23 kunne blive introduceret

Samsung Galaxy S23

Selvom vi har en idé om, hvad vi kan forvente af Samsungs Galaxy S23, har vi stadig ikke en god indikation om telefonens afsløringsdato. Men det er måske ikke længere tilfældet takket være en Samsung-chef, der er bekendt med sagen.

Mens han talte med Korea JoongAng Daily, fortalte en Samsung-chef til mediet, at Galaxy S23 vil blive introduceret ved næste års Unpacked-begivenhed. “S23-serien vil blive vist under vores egen Unpacked-begivenhed i USA, som vil blive afholdt i februar,” sagde kilden.

Ingen by eller dato blev angivet i erklæringen, men ifølge Korea JoongAng Daily kunne showcasen ske i løbet af den første uge af februar i San Francisco.

Inden disse nye oplysninger kom ud, tydede rygter på, at virksomheden kunne vise telefonen frem i Las Vegas under CES 2023. Men Samsung har aldrig rigtig brugt CES til det formål, så sandsynligheden for, at det sker, er usandsynlig. Og i betragtning af, at den næste Unpacked-begivenhed kan være den første personlige siden pandemien, er det sandsynligt, at Samsung ønsker al fokus på udstillingsvinduet.

Galaxy S23-serien forventes at blive drevet af den nye Snapdragon 8 Gen 2-chip i stedet for Samsungs Exynos-chipsæt. En anden ny funktion, der kunne komme, er en 200 MP kamerasensor til Galaxy S23 Ultra.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.