Samsung Galaxy S23 FE rygtes at lanceres senere i 2023

Samsung besluttede at springe Galaxy S22 FE over sidste år på grund af vedvarende chipmangel og øget efterspørgsel efter deres flagskib Galaxy S22 Ultra. En ny rapport fra det sydkoreanske nyhedsmedie The Elec antyder, at Fan Edition-serien vil vende tilbage i 2023 med Galaxy S23 FE, der lanceres omkring august/september-perioden.

Galaxy FE-serien opnåede popularitet med Galaxy S20 FE tilbage i 2020 med over 10 millioner forsendelser alene det år. Det er svært at følge op på sådan en velmodtaget enhed, og Galaxy S21 FE klarede sig ikke så godt, hvilket fik Samsung til at genoverveje sine FE-udgivelser fremover.

Baseret på den nye rapport vil Samsung springe Galaxy A74 over og i stedet fokusere på at lancere S23 FE på flere markeder. Samsung forsøger at omforme deres Galaxy A-serie, og A7-serien vil sandsynligvis blive skåret. Den kommende FE-telefon lanceres med enten Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy eller 2022’s tophund Snapdragon 8+ Gen 1.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.