Apple Reality Pro headset bliver angiveligt udskudt til juni

apple vr headset

Apples Reality Pro VR-headset forventes at debutere på et tidspunkt i år, og vi har måske lige fået en bedre idé om hvornår. Men den rapporterede årsag til netop den dato gør os en smule nervøse over udsigterne for dette længe rygtede Apple VR/AR-headset.

Den forventede dato kommer fra den normalt pålidelige Mark Gurman fra Bloomberg, som rapporterer, at Apple kunne planlægge at vise Reality Pro VR-headsettet frem i juni som en del af Worldwide Developers Conference. Tidligere havde Gurman peget mod en debut til Apples forårsbegivenhed, så denne nye juni-dato ville afspejle en forsinket udgivelse.

Det er den rygtede årsag til forsinkelsen, der burde gøre Aple-fans lidt nervøse for VR/AR-headsettet. Gurman rapporterer, at introduktionen af headsettet bliver skubbet tilbage “efter produkttest viste, at både hardware- og softwareproblemer stadig skulle udbedres.” Den forklaring kommer fra “folk, der er bekendt med sagen,” siger Gurman.

Det er bestemt forståeligt, hvorfor Apple ønsker at gøre et godt første indtryk med Reality Pro VR-headsettet, første gang Apple lancerede et stort nyt produkt i en helt ny kategori siden 2015’s Apple Watch-debut. Ikke desto mindre, hvis Apple mener det seriøst med at vise et headset frem i de kommende måneder, er det lidt alarmerende at høre rapporter om, at hardware- og softwareproblemer er betydelige nok til at forsinke selv en forhåndsvisning af enheden, slet ikke at nævne dens eventuelle lancering, som forventes i slutningen af året.

Det er værd at bemærke, at enhver tidslinje relateret til Reality Pro VR-headsettets lancering udelukkende kommer fra anonyme kilder og lækager. Apple har endnu ikke bekræftet, at de arbejder på et sådant produkt, og har heller ikke afsløret eventuelle udgivelsesplaner. Det kan ende med, at junis verdensomspændende udviklerkonference ankommer uden antydning af et VR/AR-headset, selvom Gurmans track record på Apple-rygter er meget solid.

Og i betragtning af mængden af detaljer, der er lækket om Reality Pro VR-headsettet, er der al mulig grund til at tro, at enheden er ret langt henne i udviklingen. Ifølge rygter arbejder Apple på et VR-headset på linje med Meta Quest Pro, der også inkluderer mixed reality-funktionalitet via udvendige kameraer og sensorer. Enheden vil blive drevet af ny Apple-software, tilsyneladende kaldet xrOS, med kontroller drevet af hånd- og øjensporing.

Forvent at betale en del for denne rygtede enhed. Nogle mener, at Apples Reality Pro VR-headset vil komme til at koste $3.000.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.