Samsung Internet kommer til Windows

Samsung Internet browser

Samsung Internet er nu tilgængelig på Windows-pc’er, der kører Windows 10 eller nyere. Hvis du nogensinde har brugt en Samsung-telefon, ville du være bekendt med Samsung Internet, webbrowseren, der er forudinstalleret på alle Samsung Galaxy-enheder.

Du kan nu downloade den Chromium-baserede browser fra Microsoft Store. Folk hos SamMobile var de første til at opdage browseren og prøve den på en Windows-maskine.

Hvis du logger ind med en Samsung-konto, kan Samsung Internet synkronisere data fra din telefon til din pc og omvendt. Dette kunne resultere i, at flere bruger Samsung Internet i stedet for andre browsere, der også leverer datasynkroniseringstjenester på tværs af enheder.

Når det er sagt, ser det ud til, at adgangskodesynkronisering stadig mangler i browseren. Indtil videre kan du kun synkronisere åbne faner, browserhistorik, bogmærker og gemte sider. Samsungs browser giver dig også mulighed for at importere data fra andre browsere som Google Chrome og Microsoft Edge.

Browseren understøtter også annonceblokering og udvidelser fra Chrome Webshop. Du kan skifte mellem lys og mørk tilstand og surfe privat i en inkognitotilstand.

Du kan downloade Samsung Internet fra Microsoft Store ved at bruge dette link.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.